Skip to main content

NAV-tól gépkocsi vásárlása 

A következő hetekben árverésen értékesíti 841 használaton kívüli járművét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - közölte az adóhatóság.

Az eladásra váró autókat, tehergépkocsikat, autóbuszokat, pótkocsikat, motorkerékpárokat korábban hivatali célokra használták.

hirdetés

A LEGALACSONYABB KIKIÁLTÁSI ÁR 12 EZER FORINT, A LEGMAGASABB 4,6 MILLIÓ FORINT.

A járművek folyamatosan, csomagokban kerülnek fel a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Elektronikus Aukciós Rendszerébe. Műszaki adataikat a hirdetmények pontosan tartalmazzák - olvasható a közleményben.

A NAV azt is írja, hogy a legöregebb új gazdára váró jármű 27 éves, a legfiatalabb 2018-as évjáratú, átlagos futásteljesítményük 200 000 kilométer.

ÁLLAPOTUK NAGYRÉSZT MEGFELEL A KORUKNAK, DE AKADNAK KÖZÖTTÜK SÉRÜLT, BALESETES, SŐT TOTÁLKÁROS TÉTELEK, AHOGYAN KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN LÉVŐK IS.

Az árverési hirdetmények pontosan tartalmazzák a járművek műszaki ismérveit, amiről természetesen személyesen is meg lehet győződni.

A kínált márkák a teljesség igénye nélkül:

Ford, Skoda, Renault, Nissan, Opel, Seat, Volkswagen, Suzuki, KIA, Honda, Fiat, Volvo, Subaru, Mazda, Chevrolet, Jeep, Audi, Mercedes, Daewoo, Kawasaki.

A járművek a következő hetekben folyamatosan, csomagokban kerülnek fel a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Elektronikus Aukciós Rendszerébe. Az aktuális árverések és bővebb információ a konkrét tételekről a

https://e-arveres.mnv.hu/ címen érhető el.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5