Skip to main content

napelem pályázat Gépész Webáruház

Számos pályázat és támogatás volt lehívható mindig is a környezettudatos otthon kialakítására, a most kínált – 2021. december 06 óta elérhető – lehetőség viszont egészen egyedi. A 100%-ban vissza nem térítendő támogatást nyújtó pályázat keretein belül 2,9 millió Ft-tól 11,3 millió Ft-ig terjedő összeg igényelhető korszerűsítésre, amennyiben az igénylő nem lépi át egy főre számított jövedelmi korlátot (azaz a 4,85 millió Forint/fő max. jövedelemhatárt).

Ezek a családok 2021. márciusáig 100%-os vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek napelemes rendszerek telepítésére, nyílászárócserére, valamint a fűtési rendszerek korszerűsítésére is.

Bővebben a pályázat lehetőségeiről ITT olvashat.

Emellett természetesen jövő év végéig továbbra is elérhető az Otthonfelújítási Támogatás keretében nyújtott az anyag és munkadíj akár 50%-át is fedező gyermekeseknek járó állami hozzájárulás is, melyet már igen sokan igénybe is vettek.

Miért jó, ha napelemes rendszerrel látjuk el otthonunkat?

A napelemes rendszerek által megtermelt végtelennek mondható, ingyenes energiával otthonunk fűtése, hűtése, használati melegvíz-előállítása és elektromos eszközeink működtetése egyaránt biztosítható.

Amellett, hogy értéknövelő beruházás, a napelemes rendszerek telepítése gyors és egyszerű. A 2-3 hónapos engedélyeztetés folyamatot követően 1-3 nap alatt üzembe is helyezhetőek.

Gépész Webáruházunkban komplett szettként összeállítva, vagy elemenként is megvásárolhatja az egyes rendszerelemeket (napelemeket, invertert, valamint a hozzájuk tartozó csatlakozókat és rögzítő szetteket).

Komplett napelem rendszerek a Gépész kínálatában

Megbízható minőségű és kiváló alapanyagú alkotórészekből összeállított napelem szettjeink között minden helyzetre találhat megfelelő megoldást, cserép- és zsindelytetős rögzítési módhoz egyaránt. Kitűnő alternatíva, arra az esetre, amennyiben nem kíván az egyes rendszerelemek kiválasztásával foglalatoskodni.

Napelem

Eurener, Risen és Talesun napelemeinket egytől-egyig hosszú élettartam és kitűnő minőség jellemzi. Valamennyi gyártó teljesítménygaranciát vállal az általa forgalmazott napelemre, köszönhetően annak, hogy paneleik felülete csak minimális mértékben veri vissza a fényt, így valóban hatékony és megbízható működésre számíthat, aki közülük választ.

Inverter

A napelemes rendszer szíve – ahogy a legtöbben emlegetik. Az inverterek a hálózatra visszatáplálás legfontosabb elemei. Fronius és SolarEdge invertereink a napelemek által előállított egyenáramot alakítják át a közüzemi hálózatnak megfelelő feszültségű és frekvenciájú váltakozó árammá. Képesek optimalizálni az áramtermelést, védelmi funkciót látnak el, ill. típustól függően akár adatgyűjtést és távfelügyeletet is végeznek. Az inverterek feladata továbbá, hogy mindig a hálózat aktuális állapotához szükséges megfelelő áramot állítsák elő, ami pl. a közműhálózatba visszatáplálás esetében különösen fontos.

Kiegészítő elemek

Számos kiegészítő terméket kínálunk napelemes rendszere kiépítéséhez: tartószerkezetek, rögzítőelemek, teljesítményoptimalizálók, kismegszakítók, tömlővezetékek, szolár kábelek, csatlakozó szekrények széles választéka a Gépész kínálatában.

napelem pályázat Gépész Webáruház

Fűtés napelemmel? Tökéletes megoldás

Amennyiben napelemes rendszerrel kombinálva üzemeltetjük elektromos fűtőberendezéseket (fan-coil, elektromos kazán, elektromos konvektor) úgy tökéletesen kiváltható azok villamos energiaigénye. Ugyan kezdetben a beruházási költségek magasabbak, megtérülésük viszont szerencsére az állami támogatásoknak köszönhetően igen gyors.

Megadott adatai alapján segítünk Önnek a választásban, napelem méretező programunk és webshop kínálatunk napelem aloldalunkon érhető el.

 

Szponzorált cikk

TOP 5