Skip to main content

A német szövetségi törvényhozás mezőgazdasági bizottsága törvénytervezetet készített az állatokkal folytatott szexuális tevékenységek betiltására.

Mivel a kereszténydemokrata – liberális koalíció támogatja a tervezetet, könnyen átmehet a tiltás a Bundestagon. A zárószavazás december 14-én lesz.

Németországban régen már tiltva volt, hogy ember és állat a nemi szerveivel közelítsen egymáshoz. 1969-ben azonban legalizálták, azzal a feltétellel, hogy nem okoz komoly kárt az állatban. A most készülő zérótoleranciát állatvédő szervezetek követelik , írja az Index.

A büntetés pénzbírság, 25 ezer euró, (hétmillióforint) lenne.Ugyanakkor máris aktivizálódott az ellentábor. A Zoofil Elköltelezettek a Toleranciáért és Felvilágosításért nevű mozgalom szerint csak akkor szabadna büntetni, ha bizonyítható, hogy az állatnak nem volt jó az aktus. „Mi az állatokat partnernek tekintjük” – nyilatkozta Michael Kinok, a szervezet elnöke.

Szerinte az állatokat könnyebb megérteni mint a nőket, látszik rajtuk, ha nem jó valami.Az állatszex Európában már tilos többek között Hollandiában, Franciaországban és Svájcban.

Forrás: http://index.hu/kulfold/2012/11/28/nem_lesz_allatos_porno_elo-pomeraniaban/ 

Kép forrása: http://www.borsonline.hu/cikk.php?id=34400&

TOP 5