Skip to main content

Sokszor olyanok segítenek, ha bajba kerülünk, akitől nem is várnánk. Ez a történet azonban, úgy néz ki, igazi happy enddel zárul.

A prestoni Dominique Harrison-Bentzen egyik este taxival szeretett volna hazamenni, ám rá kellett jönnie, hogy elhagyta a bankkártyáját. A segítség azonban a lehető legváratlanabb helyről jött: egy hajléktalan férfi lépett oda hozzá, és odaadta utolsó 3 fontját, így a lány, tekintve, hogy este a környék veszélyes is lehet, biztonságban hazaérkezhetett.

hirdetés
 

Dominique másnap kiposztolta a Facebookra a történetet, amelyhez hozzászóló is akadt, akinek Robbie szintén segített korábban, például elhagyottnak hitt tárgyak megtalálásával és visszaszolgáltatásával, de olyan is volt, aki azt írta, hogy amikor nagyon fázott, az utcán élő férfi felajánlotta neki sálját. Az egyetemista lány úgy döntött, hogy 24 órát tölt Robbie-val az utcán, hogy - amellett, hogy egy napig átérezze, milyen fedél nélkül élni - ő is kérjen 3-3 fontot az adakozóktól, hogy sokszorosan vissza tudja adni, amit kapott a nagylelkű férfitól.

Emellett létrehozott egy Segíts Robbie-nak, Preston hajléktalan hősének nevű Facebook-oldalt, és ezzel párhuzamosan pénzgyűjtő akcióba is kezdett az interneten, hogy sikerüljön egy albérleti díjra való összeget szerezni a férfinak, és ezzel hozzásegíteni ahhoz, hogy – rendes körülmények között lakva – munkát is tudjon találni magának. A történet igazi jótett helyében jót várj-sztorivá nőtte ki magát, eddig több mint 2700 font (több mint 1 millió forint!) gyűlt össze.

Korábban egy New York-i fodrászról írtunk, aki teljesen ingyen vágja az otthontalanok haját. Történetéért kattints IDE

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

 

TOP 5