Skip to main content

 

A minap egy Facebook csoportban érdekes posztra lettem figyelmes. Arról adott hírt, hogyan neveljünk nyugodtabb, boldogabb, magabiztosabb gyerekeket.

A posztra kattintva a moly.hu oldalán landoltam, ahol egy számomra ismeretlen, de sokak számára ismert szerző Kim John Payne Egyszerűbb gyermekkor című könyvéről lehetett olvasni.

hirdetés

A moly.hu az alábbi bevezetőt írta a műhöz

„A világhírű pszichológus-pedagógus szerző műve több országban valóságos mozgalmat indított el: szülőkét, akik nem hagyják, hogy korunk konzumkultúrája bedarálja őket, és egy élhetőbb, tartalmasabb, szebb gyermekkort kívánnak lányaiknak és fiaiknak biztosítani.

Ez a könyv arról szól, miként csökkenthetjük gyermekeink életében a fékevesztett tempót, a stresszt, a képernyők uralmát, a tárgyak, tevékenységek és tagolatlan információk sokaságát, melyek anélkül árasztják el és teszik függővé őket, hogy igazi örömet nyújtanának nekik. (Sőt: közvetlenül járulnak hozzá ahhoz, hogy napjainkban egyre több a különböző pszichológiai „címkével” ellátott – hiperaktív, figyelemzavaros, magatartászavaros – gyerek.)”

A bevezető ide kattintva olvasható tovább...

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat

Kapcsolódó anyagaink: 

Forrás, A kép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5