Skip to main content

Évi 100 ezer fontot ajánl egy angol házaspár annak a dadának, aki az összes általuk támasztott kritériumnak megfelel. Bár a minőségi étel, az autók, a sok utazás és a fizetés is csábító, azért árnyoldalai is vannak a kimagasló bérezéssel járó munkának.

Érdekes álláshirdetést tett közzé egy vagyonos londoni család, amely dadát keres a gyerekek mellé. A fizetés igencsak magas, 100 ezer fontot kap a szerencsés jelölt évente.

hirdetés

Ez átszámolva 33,8 millió forint.

Nem csak a fizetés kiemelkedő, a munka mellett gyakorlatilag semmire sem kell költeni, sőt Michelin csillagos szakács főz a családra, és a família járműparkját is lehet használni a gyerekek fuvarozására.

A garázsban többek között egy Porsche, egy Range Rover és egy Maserati parkol.

Kemény feltételek a jelentkezőknek

Bár a fenti lista igencsak csábító, eléggé szigorú követelményeknek kell megfelelnie az álomdadusnak. 

A dadus minimum 15 éves tapasztalattal kell rendelkezzen, és nem lehetnek saját gyerekei.

Emellett az ideális jelölt rendelkezik önvédelmi tapasztalattal, ha nem, akkor a család beíratja egy ilyen tréningre.

A napirend igencsak megterhelő lehet, ugyanis a négy gyerek (2, 5, 7 és 15 évesek) és a szülők négy különböző városban élnek. Az ideális jelöltnek el kell viselnie, akár a heti három repülést is London, Barbados, Fokváros és Atlanta között.

Mivel a gyerekek nem járnak iskolába, ezért az ő felügyeletük is a gondozó feladata, még akkor is, ha azok épp a magántanárral vannak.

Nem jut sok pihenőnap a gyerekeket nevelő jelöltnek,

heti hat napon keresztül kell dolgozni reggel 7 órától este 8-ig.

Ráadásul az ideális dadus a szabadidejét sem úgy osztja be, ahogy szeretné, a család ugyanis nem tolerálja az alkohol- és drogfogyasztást.

A hirdetést augusztus 9-én adták fel a Childcare oldalon, azóta 300 ember jelentkezett. Az anyuka azt mondta a CNBC-nek, hogy elsőre senki nem felelt meg a követelményeknek, de egy maroknyi emberre már le tudják szűkíteni a listát.

Akit kiválasztanak, annak kéthetes, fizetett próbaidő alatt kell bizonyítania rátermettségét.

Forrás -  A kép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5