Skip to main content

 

Különösen a fiatalok körében tipikus, hogy az egymásnak tetsző személyek találkoznak valahol, ismerősnek jelölik egymást a Facebookon, azonban nem igazán mernek egymásra írni a Messengeren, randira hívni a másikat.

Motherboard beszámolója szerint a Facebook most egy olyan a randialkalmazásokból ismert funkció szűk körű tesztelésébe kezdett, amely könnyebbé teheti az első lépés megtételét.

hirdetés

Nagyon egyszerű az ötlet: a Messenger megnyitásakor a közösségi hálózat feldobja azon ismerősök listáját, akikkel úgy gondolja, hogy találkozni szeretne a felhasználó.

Nem világos, hogy az ismerősök milyen módon kerülnek be a listába, de például mások adatlapjainak megtekintési gyakorisága alapján könnyen kideríthető lehet, hogy kik iránt érdeklődnek különösen a felhasználók.

A feldobott személyek esetében a felhasználók jelezhetik, hogy szeretnének-e találkozni az adott személlyel. Amennyiben mindkét személy igenlő választ ad, akkor

a kölcsönös találkozási szándékot mindkettejüknek kijelzi a Facebook. 

Egyelőre nem világos, hogy a Facebook általánosan elérhetővé teszi-e az újítást, egyelőre csak a szűkkörű tesztelése zajlik

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat

Kapcsolódó anyagaink: 

Forrás - A kép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5