Skip to main content

A Deutsche Telekom AG 2011-es fenntarthatósági jelentése szerint a vállalat a „lényegesség, az inkluzivitás és a reakciókészség” értékeit szem előtt tartva építette be működésébe az érintettek felé történő elköteleződést. Ennek konkrét megnyilvánulásai például a technológia terjesztésében és a fenntarthatóbb ellátási láncban érhetőek tetten.

A Deutsche Telekom AG szerdán publikálta a tavalyi évre vonatkozó vállalati felelősségvállalási jelentését. Eszerint a vállalatnak 2011-ben számos szempont mentén sikerült javítania tevékenységének társadalmi kontextusán.

A jelentés alapján a Telekom csökkentette széndioxid-kibocsátását, növelte a fenntartható technológiát alkalmazó beszállítók és a női munkavállalók részarányát, valamint – főtevékenységének részeként – számos olyan német településre juttatott el mobilinternetet, amelyekben eddig nem volt szélessávú hozzáférése.

A Telekom 2011-ben olyan stratégiát alakított ki, amely tekintetbe veszi számos vállalati érintett érdekeit és értékeit. Ennek hármas jelszavát az NGO AccountAbility fejlesztette ki – a felelős tevékenységek „lényegességét, inkluzivitását és a reakciókészséget” tűzték ki célul.

Forrás: http://csr.mandiner.hu/cikk/20120530_telekom_strategiaba_agyazott_felelossegvallalas

Fotó: http://the-iphone-5.net/iphone-5-preorder-started-deutsche-telekom/

TOP 5