Skip to main content
gyerekmentes városrész Baby Soja

A kép csak illusztráció (Forrás: Unsplash)

Fölöttéb furcsa videó jelent meg a TikTokon, egy ausztrál nő kizárólag felnőtteknek szóló városrész kialakítását szeretné, írt erről a Daily Mail.

A videómegosztó oldalon egy Baby Soja néven szereplő influenszer egy kérdést tett fel az olvasók felé.

hirdetés

„Szeretném tudni, tervezi-e valaki, hogy olyan városrészt alakítson ki, ami csak felnőttek részére lesz nyitva...“

A kérdésre számtalan válasz érkezett, volt, aki gyerekgyűlölőnek tituálta a fiatal nőt, és nyugdíjasotthonba „száműzte“ volna, de volt olyan is, aki mellette voksolt, és azt írta, hogy elköltözne egy ilyen negyedbe.

Mi késztette a nőt a kérdés feltevésére?

Baby Soja az uszodában jutott el a felismerésre, elege van a gyerekekből, hisz a medence széléről állandóan beugráló, zajongó gyerekek zavarták az edzésben.

Ekkor pattant ki az agyából a gyermekmentes negyed ötlete, ahol a felnőttek alkalmi jelleggel pihenhetnének, élhetnének, gyerekek nélkül.

Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy az influenszer abszolút ki akarná zárni a gyermekeket a felnőttek életéből, vélte több hozzászóló is, csak olyan zónák kialakítását szeretné, ahol ideiglenesen nem zavarják őket a csemeték.

A „probléma“ már ismert

Ha bárki beüti a keresőbe, hogy gyerekmentes szálloda, számtalan találatot kap, mely olyan hoteleket sorol fel, amik „zárva‘ vannak a kiskorúak előtt.

A gyerekmentes zóna szavakra pedig további találatokat is kiad a Google, melyek közt kiskorúak nélküli éttermekről, repülőjáratokról esik szó.

Vélhetően a lista az elkövetkezendő években még bővülni fog...

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Megszületett az ítélet, emberi jogokat sért a WC hangos lehúzása Olaszországban

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: Photo by Drew Gilliam on Unsplash 

TOP 5