Skip to main content
Kyle Gordy spermadonor

A kép csak illusztráció (Forrás: Freepik)

Kyle Gordy felhagyna a spermadonorkodással, mert már az igaz szerelemre vágyik, írja a Mirror.

A 32 éves férfi szolgáltatását olyan nők vették igénybe, akik nem a spermabankoktól, „hivatalosan“ kértek segítséget, hanem privát úton kívánták megoldani a problémájukat, nem mellesleg ezzel némi pénzt is megtakarítva. Adott esetben akár 1.000 dollárt is.

hirdetés

A spermadonor, - akinek elmondása szerint már 65 gyermeke született és 7 még csak most jön majd a világra -, azonban beleunt a szolgáltatás nyújtásába, hisz a legutóbbi barátnője, akinek különben szintén a segítségére volt, nem tolerálta, hogy más nőkkel is intim viszonyt folytat.

A fiatalember levonva a tanulságokat, megértette, hogy a segítségnyújtást nem tudja végezni egy párkapcsolat mellett, ezért úgy döntött, felhagy a tevékenységével, vagy legalábbis minimalizálja azt, hisz immáron az igaz szerelemre vágyik, áll az Instagram posztjában.

Mivel egyre több a meddő férfi a párkapcsolatokban, azaz csökken a nemzőképesség a világon, új trend kezdett el kialakulni az elmúlt évtizedekben.

Egyre több spermabank nyílik, ahol orvosolni lehet a problémát, mindemellett a segítségnyújtást, mint Gordy, privátban is végzik vállalkozó kedvű fiatalemberek, általában ingyen, írta anno az ABC News-ra hivatkozva majd 10 éve a 24.hu.

Lényegét tekintve a segítségnyújtás kettős. A donor vagy leszállítja a spermát a megbeszéltek szerint, vagy ha ez nem felel meg a vadidegen hölgynek/megrendelőnek, hagyományos úton járnak el.

Ahány ház, annyi szokás...

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja Facebook oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

A nőket megtévesztve már 550 gyermeke született a notórius spermadonornak

A férjek spermáját a sajátjára cserélve termékenyített meg nőket egy orvos, gyermekei ma is egymást keresik

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: Freepik

TOP 5