Skip to main content

Az 1995 októberében alakult KÖVET Egyesület célja a fenntartható gazdálkodás megteremtése. Feladatnak tekinti a környezettudatos vállalatirányítás szemléletének népszerűsítését, gyakorlati segítséget nyújt a vállalkozásoknak, vállalatoknak környezetvédelmi feladataik megismerésében és teljesítésében, valamint környezeti hatásaik csökkentésében.

A KÖVET Egyesület tagjai a környezetért és a társadalomért, érintettjeikért felelősséget érző cégek, akik tevékenységüket is ezen szempontok szerint alakítják, alkalmazzák valamint terjesztik a környezettudatos vállalatirányítás eszközeit és módszereit. A KÖVET hosszú távú célja a szervezetek fenntarthatóvá válásának segítése, a környezetvédelem mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetve a cégek társadalmi felelősségre.

Az OzoneNetwork péntek reggel 9 órakor kezdődő Egyenlítő c. műsorának vendége Bodroghelyi Csaba, a KÖVET Egyesület ügyvezetője szerint az ő munkájuk, a vállalatok motiválása annak érdekében, hogy minél inkább zöldek legyenek. A KÖVET feladatai teljesítése érdekében a vállalatok számára szakmai kiadványokat jelentet meg, konferenciákat, tapasztalatcseréket rendez, oktatásokat tart és statisztikai felméréseket végez.

Ha esetleg nem tudja megnézni az OzoneNetwork Televízió filmjét, megtekintheti azt a http://videa.hu/videok/nagyvilag/kovet-egyesulet-MSDcizHmWzGAPdY7 honlapon, a csatorna weboldalán.

www.utajovobe.eu honlap hírei rendszeresen megjelennek az OzoneNetwork Televízió hétköznap este 11-kor kezdődő, és másnap 6 és 9-kor ismétlődő Egyenlítő című műsorában.

TOP 5