Skip to main content
Schoeller Allibert fenntarthatóság

 A logisztikai vállalatoknak egyre több kihívással kell szembenézniük: amellett, hogy folyamatosan alkalmazkodniuk kell a változó piaci igényekhez, meg kell felelniük a mind fontosabbá váló környezetvédelmi követelményeknek is. A Schoeller Allibert, mint a többutas csomagolási megoldások globális vezető beszállítója, az innováció és a környezettudatosság terén tett elköteleződése révén napjaink egyik legkiemelkedőbb szereplőjévé nőtte ki magát, ami sok cég számára példaértékű üzleti modellként szolgálhat a jövőre nézve.  

Változatos kialakítású tárolók minden igényre

A Schoeller Allibert széles választékot kínál innovatív többutas csomagolásokból, amelyek a logisztikai lánc minden szakaszában kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Termékeik az iparágak széles skálájában alkalmazhatók: műanyag raklapok, összecsukható konténerek, IBC tartályok, egymásba/egymásra halmozható ládák, műanyag rekeszek stb. A használatukkal a logisztikai vállalkozások optimalizálhatják szállítmányozási/raktározási műveleteiket, például csökkenthetik a költségeket és maximalizálhatják erőforrásaik hatékonyságát.

Schoeller Allibert: minőség és fenntarthatóság

A vállalat nemcsak minőség tekintetében, hanem a környezetvédelem iránt is egyértelműen bizonyítja elkötelezettségét. Tárolóik és konténereik újrahasznosítható, tartós műanyagból – strapabíró HDPE, azaz polipropilén – készülnek, amelyekre akár egy évtizeden keresztül is lehet számítani. Ezeket életciklusuk végén begyűjtik, majd egy tisztítást, csiszolást, mosást és szárítást követően újraformázzák. Ennek köszönhetően nem szennyezik a környezetet, és nem termelődik műanyaghulladék – a Schoeller ezzel nagymértékben csökkenti szénlábnyomát és aktív szerepet vállal egy fenntartható jövő kialakításában.

Kutatásfejlesztés

A Schoeller Allibert nemcsak a jelenlegi piaci igényekre reagál, hanem aktívan részt vesz a jövő szükségletinek előrevetítésében és ezáltal az iparági trendek alakításában is. Az innovációra és a kutatásfejlesztésre helyezett hangsúly olyan forradalmi megoldások megszületésének mozgatórugója, amelyek elősegítik ügyfeleik mind nagyobb versenyképességét, mind hatékonyabb működésüket. A holland vállalat globális hálózata révén pedig képes forradalmi megoldásait partnerei széles körének biztosítani, ezzel is terjesztve a világban az üzenetet: legyen a műanyag csomagolás túl jó ahhoz, hogy hulladék váljon belőle.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5