Skip to main content
cipősdoboz akció elektrorider

Az elektrorider is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz gyűjtő akciójához. 

1. Cipősdoboz kampány

A cipősdoboz kampány lényege, hogy egy jó állapotú dobozba teszünk ajándékokat, majd lezárjuk. Ráírjuk a doboz tetejére, hogy kisfiúnak vagy kislánynak szóló ajándékok vannak-e benne. Egy ilyen adományt sok gyűjtőhelyen le lehet adni, a részletes listát a ciposdoboz.hu oldalon lehet böngészni. Az elektroridernél azonban a munkatársak kézzel készített csoki csomaggal várnak minden cipősdobozt leadót.

Miért adj le cipősdobozt?

Évről-évre egyre több azoknak a gyereknek a száma, akiknek sajnos nem jut ajándék a fa alá. Így viszont a megunt játékokkal, vagy a kinőtt ruhákkal, esetleg a kiolvasott könyvekkel nekik is örömet okozhatsz!

Az elektrorider címe

Az elektrorider székhelye: III. kerület, Kunigunda útja 60.

2. Karácsonyi akció

Akár már 560.000 Ft kedvezménnyel is vásárolhat az karácsony előtt elektromos robogót, elektromos terepmotort, vagy elektromos kerékpárt, aki már régóta tervezi, de eddig még nem szánta rá magát. Az elektrorider karácsonyi akciója most zajlik, és több százezer forintos megtakarítás könyvelhető el egy-egy vásárlással, amire megéri lecsapni!

Például, a népszerű Tromox Ukko S most 400.000 ft kedvezménnyel kerülhet kosárba, de ha egy városi robogó az elképzelés, az Nmoto LX08-as 300.000 Ft-tal olcsóbb most. Érdemes végigböngészni a webáruházat.

anov akcio elektrorider 

3. Karácsonyi nyereményjáték

Idén karácsonyra egy meglepetést is meghirdetnek a motorozás, vagyis az elektromos motorozás szerelmeseinek december 1-jén.

A Jeli Motors alapítója, Jeli Attila által vezetett 2 főre szóló elektromos élménymotorozást teheti a fa alá a szerencsés nyertes, aki részt vesz a játékban.

Hogyan lehet részt venni?

A játék az Elektrorider Instagram oldalon zajlik. Az Insta oldalukat kell bekövetni, majd figyelni, mert december 1-jén indul a játék.

Mi ez az élménymotorozás?

A helyszín Piliscsév határa. Ezen a gyönyörű helyen, nem messze a Duna-Ipony Nemzeti Parktól, három órányi terepmotorozásra invitál mindenkit Jeli Attila. Egy ilyen program lehet akár csapatépítő program, vagy pároknak szóló kikapcsolódás. Motortudás nem szükséges hozzá, hiszen az elektromos motorok nagyon egyszerűen kezelhetőek. Ami kell és fontos: a bicikli tudás, mint egy bizonyos alap, na és persze a bukósisak.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5