Skip to main content

Különleges és nem megszokott kokárdákat mutatunk a Meska kézműves alkotóitól. Ötletes, bevállalós, cuki, meghökkentő, Te melyiket választanád? 

Tűzd fel ruhádra a szabadság érzését! Válassz bátran egyedi és különleges kokárdát a megszokott helyett, ezzel is kifejezve egyéniségedet. A Meskán található magyar színekben pompázó egyedi kokárda díszek és kitűzők hűen tükrözik a megemlékezés iránti tiszteletet. Kiemeltünk néhány igazán szép darabot, amik neked is tetszeni fognak. 

Gyerekeknek készült kokárdák

Ilyenkor az óvodákban és iskolákban is ünnepségeket tartanak, amihez ajánljuk a kedves, gyerekeknek is biztosan tetsző darabokat. Ezeket szívesen viselik majd a kabátjukon, vagy az ünneplőruhán. Akadnak közöttük egészen kedves filcből készült kokárdák, valamint egyedi formák. Egy kisfiú biztosan nagyon szívesen biggyeszti alkalmi ruhájára a kisautó vagy süni formájú kokárdát. A babákat kedvelő kislányok pedig kedves arcú ünneplőbe bújt formákat tehetnek kabátjukra.

afebr1különleges kokárda ovisuli 

Horgolt kokárdák

A kézzel készült  horgolt kokárda válogatásában, a legegyszerűbb zászló is megtalálható azok számára, akik a diszkrét megjelenést részesítik előnyben. Ünnepi hangulatba öltözhetnek a lányok is, a magyar színekben horgolt virágos hajgumival. Hogy melyik stílust választod, az csak rajtad múlik. Bármelyik díszíti majd ruhádat, az biztosan az a kokárda lesz, amit évről évre meg fogsz majd találni, nem kell keresni, vagy újat venni, mert igazán a sajátodnak fogod majd érezni a kiválasztott különleges darabot.

afebr2különleges kokárda ovisuli másolata 

Elegáns és stílusos kokárdák

A sornak még nincs vége, hiszen képzeld el, a Meska alkotói igen magas szintre emelték a nemzeti ünnep hangulatát azzal, hogy olyan darabokat hoztak létre, amiket valószínűleg sehol máshol nem tudsz megvásárolni, csak a Meska egyedi kokárda válogatásában. A magyar színekben pompázó szív alakú dísz elegáns és különleges. Az üveglencsés kokárda diszkrét és ünnepélyes megjelenést biztosít férfiaknak és nőknek is egyaránt. Bár a finom selyem szalagokból készült kokárda egészen egyedi formát kapott, szerintünk megállja a helyét ezen a jeles ünnepen is.

afebr3különleges kokárda extrém 

Március 15-én boruljon minden a nemzet színeibe! Annak a országnak a színei jelennek meg a kitűzőkön, melyet hazánknak hívunk. Ezen a napon örökre megjegyeztük a három kifejezést: “egyenlőség, szabadság, testvériség”. Az 1848-as forradalmat sosem feledjük. Ünnepeld ezt a napot olyan kokárdával az alkalmi ruhádon, amivel magyar kézművesek munkáját is támogatod.

Sponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5