Skip to main content

Nemcsak a mobiltelefonok, hanem a tabletek terén is gyakran keresnek az emberek csúcskategóriás termékeket. Mivel sokan munkaeszközként használnak táblagépet, fontos számukra, hogy megbízható, gyors és dizájnos modell álljon rendelkezésükre a többféle feladat elvégzéséhez.  

Nos, a Samsung termékeiben ezúttal sem csalódunk, a jó vételért a CoolMobile.hu Samsung Galaxy Tab S9 kategóriájában érdemes szétnézni. Mutatjuk, mit tudnak ezek a készülékek!

A legfontosabb jellemzők

Nem túl régen, 2023 augusztusában jelent meg a legújabb Samsung táblagép, a Samsung Galaxy Tab S9, amely azonnal a figyelem középpontjába került. Végre egy olyan megbízható gép birtokosai lehetünk, amelyet gond nélkül magunkkal vihetünk utazáskor, használhatjuk játékra és munkavégzésre is: kiváló adottságai miatt elég széles körben lesz népszerű.

De miért mondhatjuk róla, hogy ennyire nagyszerű? Elsősorban azért, mert IP68 védettségi besorolást kapott, ami egy tablet esetében elég ritka. Hogy mit jelent ez pontosan, annak érdemes utánanézni, és a garanciára vonatkozó részt is elolvasni minden esetben. Kérdés esetén a CoolMobile.hu munkatársai készségesen állnak rendelkezésre.

Jobb azért, ha vásárolunk tokot is az eszközhöz: így már semmi akadálya annak, hogy magunkkal vigyük ezt a strapabíró gépet nap mint nap, ha dolgozni indulunk.

Töltés tekintetében is meglepően jó a táblagép: akkumulátora 8400 mAh kapacitású, 45 watton tölthető – adapter külön vásárolható hozzá. Beépített párakamra található benne, a hőelvezetés kétirányú, ennek köszönhetően a gép hosszabb használati idővel is rendelkezik a korábbi szériákhoz képest.

Ami nem hiányozhat egy csúcskategóriás tabletből

Számos hasznos funkcióval találkozhatunk a Samsung Galaxy Tab S9 esetében: akár munkára, akár játékra vagy filmnézésre, akár tartalomfogyasztásra használjuk, jól járunk vele.

A biztonságos belépést az ujjlenyomat-olvasó támogatja, amely a kijelző alatt helyezkedik el. A dinamikus AMOLED 2X kijelző páratlan élményt nyújt a képnézegetéshez, de ami még fontosabb: a csökkentett kékfény-kibocsátásnak köszönhetően kíméli a szemet. A képfeljavítóba épített intelligens kültéri algoritmusnak hála odakint, napfényben is használhatjuk a tabletet, látni fogunk rajta mindent.

Hangzás tekintetében sincs ok a panaszra: négy AKG hangszóró is van a gépen, amelyek a Dolby Atmos támogatást is megkapták. Mindez filmnézéskor és játék közben is jól jön.

A tárhely és a külső paraméterek

A Samsung Galaxy Tab S9 128 és 256 GB-os változatban is elérhető a CoolMobile.hu oldalán – kapható bézs és szürke színben is. A memóriája bővíthető. Méretei a következők: 254.3 x 165.8 x 5.9 mm, súlya 498 gramm.

A kijelző átmérője 11 hüvelyk, felbontása 1600 x 2560 pixel. Kitűnően használható például grafikus munkákhoz is.

Az ár igazodik a készülék tulajdonságaihoz, de akik számára a minőség a fontos, könnyen belátják, hogy ezt a tabletet megéri megrendelni: hosszú távon jó szolgálatot tehet.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5