Skip to main content

Az újrahasznosított fa és műanyag ötvözetéből készült WPC panelek korszerű és időtálló megoldást kínálnak az időjárás viszontagságainak kitett külterek burkolására, ezért egyre többen választják, akár az újdonságnak számító klikkes rendszerű padlózatokat is.  

Ezek segítségével még egyszerűbb házilag burkolni az erkélyeket, teraszokat és más kültéri járófelületeket, hiszen az elemek könnyen egymásba illeszthetők, illetve előre elkészített négyszögletű panelekből állnak. A technológiának, az egyszerű szerelhetőségnek köszönhetően, a fogadófelület megfelelő előkészítése után akár egy hétvége alatt is elkészülhet az új teraszburkolat. Az eredmény pedig magáért beszél. 

Fontold meg Te is a WPC Nagyker által kínált klikkes WPC kültéri burkolat alkalmazását otthonodban!

Milyen anyagok közül választhatunk?

A teraszok burkolóanyaga típusának megválasztása több szempontból is fontos kérdés, amelyet érdemes alaposan körüljárni. Egyrészt meghatározó a környezet esztétikája szempontjából, másrészt az élettartam, a kivitelezhetőség és az ár is szerepet játszik a döntésben. 

A klasszikusan alkalmazott kerámia- és kőburkolatok nagy kopásállóságú, vízálló és tartós felületet képeznek, így sokan preferálják a teraszok burkolására. Nagy jelentősége van a kivitelezés és az anyag minőségének, ugyanis a lapok stabilitása, élettartama, a burkolat biztonságos használhatósága függ tőle. 

A másik kedvelt alapanyag a fa, amely barátságos, otthonos megjelenést nyújt, házilag is könnyen megmunkálható, azonban nagy hátránya, hogy a tökéletes állag és a tartósság csak rendszeres karbantartással garantálható. Ha nem szeretnél a burkolat karbantartásával foglalkozni, válaszd a WPC paneleket!

Mi az a WPC?

A WPC egy újszerű kompozit anyag, amelyet újrahasznosított farost, műanyag és adalékanyagok magas hőmérsékleten, nagy nyomás alatt történő préselésével állítanak elő. A fa szépségét ötvözi a műanyag tartósságával, ezáltal egy olyan anyagot eredményez, amely maximálisan ellenáll az időjárás viszontagságainak, tartós és strapabíró. A fával szemben nagy előnye, hogy UV- és vízálló, ellenáll a kártevőknek, továbbá szín- és formatartó, tehát nem fakul, penészedik, vetemedik, és nem szálkásodik, így mezítláb is járhatunk rajta. 

Különböző színek közül választhatunk a környezet színeinek megfelelően, a harmónia érdekében. Lehetőségünk van mindkét oldalán bordázott standard paneleket vagy egyik oldalukon faerezetes mintával gyártott prémium, továbbá fa tapintású klikkes burkolatokat vásárolni.

Pattintsd össze könnyedén!

A klikkes technológia a négyszögletű panelek minden eddiginél könnyebb és gyorsabb rögzítését teszi lehetővé, ragasztóanyag használata nélkül, ugyanis az egyes elemek egyszerűen egymásba pattinthatók. 

A fektetés szilárd felületre, párnafák használata nélkül történhet. Mivel a klikkes rendszer magassága lényegesen kisebb, mint a hagyományos WPC burkolatoké, helyhiány esetén, illetve meglévő burkolatra is jól alkalmazható.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5