Skip to main content

A gyerekek szobája egy sajátos birodalom, ahol szárnyalhat a képzelet, ahol nincsenek határok és minden a színről szól. Bárkinek, aki belép egy gyerekszobába, vidámság keríti hatalmába a szívét. Minden lurkónak megvan a kedvenc mesehőse, állata vagy éppen hobbija, amelyeket szívesen viszontlátnának a falakon. Erre a célra pedig tökéletesek a vászonképek. A következő cikkben most ezen a vonalon szeretnénk elindulni, tarts velünk te is!

Ahol a gyerek az úr

A gyerekszoba a kicsi saját világa, itt ő parancsol (meglehet nem a szó szoros értelmében). Ha van felségterülete, akkor lennie kell egy olyan falfelületnek is, ami csak az övé, amit ő tud díszítgetni. Ez lehet rajzfal, parafatábla vagy egyszerűen egy olyan felület, ahová kikerülnek kedvenc alkotásai, hősei. A Vászonkép Szalon vászonképeire garanciát kapunk, így biztosan lehetünk abban, hogy a számunkra ideális végeredményt kapjuk kézhez.

Emlékszem, édesanyám véletlenül sem hagyta volna, hogy cellux-szal helyezzek ki rajzokat, plakátokat, de erre ma már más megoldások is vannak. De mi változott az én gyerekkorom óta? A szülők egy kicsit megenyhültek a fali dekorációkat illetően, főleg, hogy már nem csupán a plakátok kiragasztása adott, hanem egyedi vászonképeket szintén készíttethetnek. Manapság majdnem minden nap születik egy új mesehős, akivel a gyerkőc azonosulni tud, ettől az örömtől pedig nem foszthatjuk meg őket.

Miért válasszuk a vászonképet?

A vászonképen bármit megörökíthetünk, mindenhol jól mutat, strapabíró, ellenálló anyagból gyártják, nem tartalmaz káros vegyszert, bármikor áttehetjük máshova, ráadásul a modern kialakítás is mellette szól érvként. Ez tényleg így van!

A minőségi gyártók latex technológiával dolgoznak, amelynek köszönhetően akár Domestost is locsolhatsz a képre, akkor sem lesz semmi baja. Ez a módszer teszi karc- és csepállóvá a terméket. Az sem fog ki az anyag felületén, ha a lurkó éppen dobálózós kedvében van és repül a puding, a csokitojás vagy a kakaó. Egy nedves ronggyal bármikor letörölhetjük.

A latex továbbá egy szagtalan, vízbázisú, vegyszermentes módszer, tehát biztosan nem veszélyezteti a gyermek egészségét. 

Mi kerüljön fel a vászonra?

Ez teljesen rajtunk múlik. A leggyakrabban mesehősöket szeretnének csodálni a falon a lurkók, de kreatív elgondolás lehet egy-egy saját alkotás vászonra nyomtatása is. 

A gyerekrajz-montázs ugyancsak népszerű termék. Ez úgy néz ki, hogy több rajzot visznek fel a vászonra, rendezetlenül, az eredmény pedig egyszerűen csodálatos. 

Igazából bármit választhatunk, ami passzol a szoba stílusához, színvilágához és elsősorban a gyermek személyiségéhez. 

A gyermekek szellemi, értelmi fejlődésében nagy szerepet játszik az, hogy milyen környezetet teremtünk számukra, éppen ezért fontos, hogy olyan dolgokkal vegyük körbe őket, amelyeket szeretnek. Kezdhetjük néhány frappáns vászonképpel!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5