Skip to main content

A pihentető kikapcsolódáshoz nem kell nyárig várnunk, évközben is megérdemeljük a nyugodt, feladatmentes napokat, ráadásul a hideg téli estéken mi sem jobb annál, mint egy jó forró fürdőben kinyújtózni. Ha ezt nem csak egy-két órán át szeretnénk megtenni és egybekötnénk esetleg egy kis szaunázással vagy más kezelésekkel, akkor jelentkezzünk be egy wellness hétvégére kedvesünkkel egy jó nevű szállodába. 

A wellness-ezés már több éve igen népszerű hazánkban, amelynek az is oka, hogy a különleges földrajzi adottságoknak köszönhetően szép számmal találhatók fürdők országunkban. Ezek közül azonban nem mindegyik nyitott a külvilág számára egész évben, vannak olyan szállodák, amelyek tekintettel a jelenlegi helyzetre, rövidebb-hosszabb ideig szüneteltetik működésüket.

Tematikus wellness hétvége Hévízen

Jöjjön el a különleges hangulatú hévízi-tó közvetlen környezetébe, és ismerje meg a Hotel Európa Fit****superior szaunavilágát, valamint a wellness-spa részleg minden elemét, beleértve a nemrégiben épült kültéri gyógymedencét is, amelyben a hévízi tó vize frissíti fel testünket.

A korlátlan wellness használat mellett időszakosan ajándék wellness kupon is jár a minimum kétnapos tartózkodáshoz, amelyet a különféle masszázskezelésekhez is felhasználhat. Az Európafit szauna- és fürdővilága a kényeztető szolgáltatások teljes skáláját lefedi a hagyományos finn szaunától kezdve az infraszaunán át a szépségkezelésekig. Időről-időre elérhetők tematikus hétvégék, amelyeket egyedülálló programok tesznek felejthetetlenné.

Finn vagy infraszauna?

Ha Önnek lehetősége nyílik rá, és a szakorvosi konzultáció is támogatja a döntését, akkor természetesen próbálja ki mindkettőt. A tradicionális finn szauna 80-100 fokos hőmérsékleten pezsdíti fel az ember vérkeringését és kezdi meg a test méregtelenítését az izzadáson keresztül. Feszesíti bőrünket, segíti az anyagcserét, erősíti immunrendszerünket.

Akik számára ez ellenjavallt, azok nyugodtan próbálkozzanak az infraszaunával, amely ugyanúgy jótékony hatásokkal bír, de sokkal kíméletesebb módon éri el, hogy beinduljanak a tisztító folyamatok. Az infraszauna 40-60 fokon üzemel és nem olyan izzasztó, mint hagyományos párja. A finn szauna esetében választhat a natúr vagy a fürdőruhás változat közül.

A szaunázás nem csupán testünkre, hanem lelkünkre, szellemünkre is hat, és ennek a hármasnak az egysége révén érhetjük el, hogy kiegyensúlyozottan tudjunk működni. A mindennapi hajszában mindenkire ráfér, hogy megjutalmazza magát egy téli wellness pihenéssel, amely már akkor is eredményes lesz, ha csak néhány napra sikerül elutazni.

Wellness már külsősöknek is!

2022. októberétől az Európafit már nemcsak szállóvendégeinek, hanem a környéken nyaralóknak, lakóknak vagy éppen csak kirándulóknak is lehetőséget teremt, hogy kipróbálják wellness-szolgáltatásaikat. A számtalan kültéri és beltéri medence módot ad az úszásra és az ellazulásra is, miközben a gyerekek is pancsolhatnak a gyermekmedencékben. További információkért látogasson el a hotel honlapjára!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5