Skip to main content
női cipő borgo.hu

Kép forrása: borgo.hu

Amíg 30 éves korunk előtt még szívesen próbálkozunk különféle cipőkkel, addig felette már jóval határozottabbak az elképzeléseink, hogy mit is szeretnénk viselni. 

Kialakult már egy stílusunk, tudjuk, hogy mit akarunk az élettől, jó esetben van már karrierünk, családunk, így miért ne tudnánk azt, hogy milyen cipőt akarunk viselni a mindennapok során? Ebben a cikkben olyan lábbeliket mutatunk be, amelyek divatosak és egyben kényelmesek, így a 30 feletti korosztály számára tökéletes megoldások.

Alapdarabok a gardróbba

Jó kérdés, hogy milyen a tökéletes cipő, hiszen mindenki számára más az ideális választás. A Borgo.hu női sneaker darabjai  azonban a legtöbb esetben jó megoldásnak bizonyulnak, szinte egész évben. A könnyű, elegáns, sportos, minimalista változatok remekül passzolnak bármilyen szetthez, ráadásul viselhetjük őket munkába, vásárláshoz, kirándulások során, de tulajdonképpen bárhová felvehetőek.  

Ahhoz azonban, hogy egy hölgy igazán jól érezze magát a bőrében, fontos, hogy 30 felett se mondjon le a kényelemről és a stílusról. Ilyenkor jóval több igényünk van, mint tíz-húsz évvel korábban, hiszen nemcsak az a fontos, hogy esztétikus legyen az adott darab. A komfort szintén lényeges szempont, főleg, ha tömegközlekedünk, gyalog járunk bevásárolni és így tovább. Ilyenkor ugyanis nem árt a kényelem, egy olyan lábbeli, ami illeszkedik a talp formájához, amiben még este sem fájdul meg a lábunk. 

Egyszerű és letisztult utcai sportcipők 

Talán az egyik legnagyszerűbb választás a minimalista utcai sneaker, amely szinte minden évszakban alapdarabnak számít. Jó, ha mindenkinek van egy olyan cipője, ami esetében nem kell gondolkodni, hogy mit vegyen fel, hiszen minden szetthez passzol. Ilyen a fehér sportcipő, ami farmer-pólós és szoknyás összeállításhoz egyaránt jól mutat. Egy ügyesen megválasztott modell tökéletes megoldás, hogy felkeltsük a másik figyelmét, közben pedig komfortosan érezzük magunkat. 

A Skechers 2023-as tavaszi kollekciójában több olyan darabot találhatunk, amelyek a kapszulagardróbok kötelező elemeit képezik. Az egyik ilyen a törtfehér Billion-Subtle Sports sikkes utcai kivitel, amely az idei újdonságok közül az egyik legnépszerűbb. A perforált, lélegző felsőrésze és a memóriahabos talpbetét garantálják, hogy még az egész napos viselet sem okoz problémát. 

A fekete az igazi!

Nem mindenki szeret egész nap azon aggódni, hogy a fehér cipője piszkos vagy sáros lesz, esetleg beázik. A fekete Arch Fit Modern Rhythm belebújós változatot a reklámokból is jól ismerhetjük. Tartja a talpboltozatot, emellett kivehető Archt Fit talpbetéttel egészítették ki. Tehermentesíti a talpat, kényelmes, minőségi, nem utolsósorban tartós. Nem koszolódik túl könnyen és mivel fekete, így alapszín révén szinte bármilyen szett mellett tökéletesen mutat. 

30 felett is bátran viselhetünk elegáns és mindenhez felvehető alapdarabokat, hiszen ilyenkor sem áll meg az élet. Ebben a korban amúgy is sokkal fontosabb a kényelem, amit a sneakerek könnyedén megadnak nekünk.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5