Skip to main content
mozaikkeramia.hu

Fedezd fel a fali csempék használatának lehetőségeit a lakó- és kereskedelmi helyiségekben, válassz stílusodnak megfelelő, esztétikus megoldásokat a konyhába, fürdőszobába! 

A gyönyörűen festett vagy burkolt falak erős vizuális hatást keltenek, és nagyban feldobják egy enteriőr megjelenését. Felületükkel, színeikkel, textúrájukkal kifejezik az ott lakók stílusát, elképzelését a világról, a szépségről. A különféle burkolatok egyedi karaktert adnak minden bel- és kültérnek, vonzzák a tekintetet. Éppen ezért nagy jelentősége van a burkolatok kiválasztásának. Milyen szempontokat tarts szem előtt a választásnál?

Különböző terek, különböző igények

Minden térnek megvannak a maga követelményei, mind a stílus, mind a funkcionalitás tekintetében. A vizes helyiségekben, a konyhákban és a fürdőszobákban olyan csempékre és járólapokra van szükség, amelyek víz- és foltállóak, valamint könnyen tisztíthatók. Tartsd ezt szem előtt a választásakor!

Az olyan közös helyiségek esetében, mint a nappali, inkább az esztétikai elemre kell helyezni a hangsúlyt, miközben a könnyű karbantarthatóságnak is jelentőséget kell tulajdonítani. Kültérre fagyálló, csúszásmentes, nagy kopásállóságú lapokat válassz!

A beltéri padlólapokhoz képest a falon lévő csempék, valamint a teraszburkolatok sokkal több napfénynek vannak kitéve nap mint nap. Fontos, hogy olyan csempéket válassz, amelyek kiváló minőségűek és nagy tartósságot ígérnek, hogy évtizedekig fakulás vagy állagromlás nélkül bírják. A megfelelő karbantartásra is figyelmet kell fordítani, és a kellemes megjelenés érdekében a fugákat is tisztogatni.

Korlátlan lehetőségek

A digitális csempenyomtatásnak köszönhetően szinte korlátlan számú dizájn és textúra áll rendelkezésedre, ha a falakra szánt csempékről van szó. Attól függően, hogy milyen megjelenést szeretnél kölcsönözni a térnek, dönthetsz úgy, hogy ragaszkodsz egy egyedi dizájnhoz/témához, vagy különböző stílusok és minták kombinálását alkalmazod.

A lapok méretét illetően is nagy a választék, a hagyományos kis méretű csempék, járólapok mellett ma a metrócsempék és az extra méretű lapok is trendinek számítanak. Utóbbiak nagy előnye, hogy optikailag nagyítják a teret, kevesebb fugaanyagot és vágást igényelnek, azonban felrakásukhoz szakemberre van szükség.

Hozz létre figyelemfelkeltő fókuszpontokat!

A fali csempék és kerámia padlóburkoló lapok használata szórakoztató és játékos módja annak, hogy kiemeljék egy tér kialakítását, és karaktert kölcsönözzenek neki. A vendégfogadásra alkalmas, nagy területű közös helyiségek tökéletesek a design fókuszpontok kialakítására. Merész csempekialakítással érdekesebbé tehetők, vagy akár jobban kihasználhatók a bel- és külterek. 

A színek, minták, felületek és textúrák széles választékával a fali csempék és padlóburkolatok ideális választást jelentenek egy tér feldobásához, akár új építést, akár felújítási projektet tervezel. Jó megjelenést, hosszú élettartamot garantálnak, és szinte semmilyen karbantartást nem igényelnek.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5