Skip to main content
porzsakcentrum.hu

A porzsákok kiválasztása nem éppen a legjobb elfoglaltság, főleg, hogy bizonyos darabok csupán néhány porszívóhoz passzolnak, így elég stresszes az egész folyamat

Mi lenne, ha más alternatíva mellett döntenénk, és nyoma sem lenne ennek az egésznek? Nem tudom, hallottál-e már az S-bag porzsákokról… Amennyiben még nem, a következő cikkben most megtudhatod, miért előnyös a használatuk.

S-bag, ami nem Superman táskája

Habár a megoldás tényleg szuper, mégsem erre utal az S betű, sokkal inkább a standard kifejezéssel hozható összefüggésbe. A Porzsakcentrum.hu S-bag porzsák kínálatában olyan termékekkel találkozhatunk, amelyek kialakításuknak köszönhetően sokféle porszívóba illenek. 

Rengeteg olyan ember van, akinek komoly gondot okoz a megfelelő porzsák megtalálása. Általában a porszívóba való porzsák beszerzéséhez tisztában kell lennünk a gép típusával és gyártójával. De a történet nem ennyire egyszerű, tekintve, hogy sokan még a gyártót sem képesek pontosan megmondani, a gép típusát pedig már teljes homály fedi. Mi lenne, ha most egy speciális porzsákkal ismerkednénk meg? 

Milyen problémákat oldhatunk meg egy S-bag porzsákkal? 

Az Electrolux számos hasznos műszaki cikkel ajándékozott meg minket az utóbbi évtizedekben. Amikor a Philips márkával egy közös projekten dolgozott együtt, akkor megszületett az S-bag porzsák, ami már széles körben hasznosítható. Ennek az egyik módja az volt, hogy a 2001 után gyártott porszívókat is S-bag kompatibilisre tervezték.

Természetesen ezután több márka beszállt ebbe a kezdeményezésbe, így a Tornado, az AEG-Electrolux és a Volta is jó ötletnek tartotta ezt az elképzelést. Egyszóval, feltalálták azokat a termékeket, amelyekkel megkönnyíthető a porzsákok vásárlásának folyamata. 

Mára az S-bag produktumok kínálata is igencsak változatos lett, ezért fontosnak tartottuk, hogy jobban átlásd azt. 

Minőségi S-bag porzsákok nyomában

A Classic modell elég jó áron megvásárolható, s tulajdonképpen azért szeretjük annyira, mert a por és a részecskék 95%-át kiszűri a levegőből. Az újragondolt zárrendszer miatt pedig jóval higiénikusabb módszer, mint bármelyik másik, mivel kevesebb szennyeződést bocsát ki a levegőbe.

A Classic Long Performance hasonló elven működik, mint az előbb említett társa, azonban ez sokkal tovább bírja a gyűrődést. A szintetikus anyagnak hála garantált az optimális légáramlás, s a szívóerőt a porzsák telítettségének szintjéig képes megtartani. Ha pedig ezt is fokozni akarjuk, akkor az Ultra Long Performance jöhet szóba, ami 80%-kal több ideig bírja a strapát. 

Ezenkívül, a házi kedvencet tartó, valamint az allergiás személyek számára egyaránt kifejlesztettek megfelelő porzsákokat. Az S-bag tehát mindent egyszerűbbé tesz, csak egyszer kell kipróbálnunk és biztosan beleszeretünk.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5