Skip to main content
ledlampahaz.hu

A LED modulok felhasználási lehetőségeit érdemes neked is megismerned abban az esetben, ha energiatakarékos világítási megoldást szeretnél. Lépést tartva az aktuális trendekkel, te is modernebbé és kényelmesebbé teheted vele az otthonodat

A LED modulok felhasználási területei

Ahhoz, hogy a LED modulok mellett dönts, elsőként érdemes tisztázni néhány alapfogalmat vele kapcsolatban. A LEDLámpaház.hu LED szalag kategóriáján belül számos ilyen eszköz fellelhető, így nem lesz nehéz választanod. A LED modulok olyan fényforrás alapegységek, amelyek telepíthetőek egy vagy több diódával is. 

Nagyon széles körben felhasználhatóak: a reklámvilágításoktól kezdve a színes fényű reklámokon keresztül a villódzó vagy változó fényű betűkig egyaránt. Üzletek kirakatainak a megvilágításánál is ilyet láthatsz. A LED modulok kifejezetten kreatív megoldások lehetnek az otthonodban is, hiszen szinte végtelen tervezési és megjelenési formában alkothatsz belőlük, egyedi megvilágításokat.

Milyen előnyei vannak a LED moduloknak? Miért érdemes mellettük döntened?

A LED moduloknak - hasonlóan minden más LED-es termékhez - számos előnye van. Nézzük a legfontosabbakat!

  • Rendkívül energiatakarékosak - a megtakarítás jelentős, tekintettel arra, hogy az általuk felhasznált energia 90%-kal lehet kevesebb, mint ami egy hagyományos izzónál szükséges.
  • Mivel nem üveg az alapanyaguk, így nem törnek el.
  • Fenntartható megoldásnak számítanak, mert környezetbarát technológiát képviselve nincs bennük sem mérgező, sem egészségre káros anyag.
  • Azokon a helyeken is használhatóak, ahol a hőt termelő eszközök nem vethetőek be. Ennek az a magyarázata, hogy a működésük során nem melegszenek fel olyan mértékben, hogy az káros lenne.
  • Költséghatékonyságuk miatt az áruk gyorsan megtérül, így jó befektetésnek számítanak a magasabb beszerzési ár ellenére is. 
  • Mindig a hangulatodnak megfelelő színeket kreálhatsz a felhasználásukkal, mert mind a fényerősségük, mind a színhőmérsékletük szabályozható. 
  • Nem fájdul meg tőlük sem a fejed, sem a szemed, mert a fényük vibrációmentes, kellemes.
  • Segítségükkel a világítási rendszered előre megtervezhetővé válik - szabadjára engedheted a fantáziádat a dekorálás terén.
  • Nem igényelnek nagy kiadásokkal járó karbantartást, hibamentes működésükkel akár 50.000 üzemórán át is a szolgálatodban állnak. 
  • Csodaszép komplett fényprogramokat is létre tudsz hozni velük, amivel bármelyik ünnepet különlegessé teheted (nemcsak a karácsonyt).
  • Felkapcsolás után azonnal maximális fényerővel világítanak.

A LED moduloknak többféle típusa is van

A LED modulokból többféle típus kapható. Vannak egy vagy több diódából állók, kültéri és beltéri változatok. Azt, hogy neked melyiket kell választanod, annak a függvénye, hogy milyen területen akarod elhelyezni őket. Természetes, hogy a kültéri alkalmazásnál a megfelelő IP védettség megléte a legfontosabb.

Válassz te is LED modulokat, és azok pozitív jellemzőit kihasználva tedd még esztétikusabbá az otthonod!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5