Skip to main content
vegán élelmiszer mamavita.com

A növényi élelmiszerek legfőbb előnye, hogy bármilyen diétába beilleszthetőek, ugyanakkor épp oly változatosan táplálkozhatunk általuk, mint korábban, de sokkal egészségtudatosabban. Napjainkban már bőséges a választék növényi joghurtokból, finomságokból, tejszínekből egyaránt

Zamatos, gyümölcsös vegán joghurtok és ízletes desszertek

A kókusztej és szója alapú joghurtok, desszertek lehetőséget teremtenek a vegán étrendet tartóknak, hogy az efféle finomságok is helyet kaphassanak a mindennapokban. Ma egy málnás kókuszgurt, holnap egy speciális csokoládépuding, és máris sokkal vidámabban telnek a napok. 

A vegán életmód még nem ok arra, hogy mellőzzük a finom nassolnivalókat az életünkből. Ebben nyújt segítséget a MamaVita növényi tejszínek, desszertek, joghurtok széles választéka által! 

A késztermékek mellett elérhetünk alapanyagokat is, melyekből magunk készíthetünk süteményeket, nasikat. Például zab főzőkrémet, szerves mandulakrémet, mely remek alternatívája a szójakrémnek. 

Beszerezhető kókuszmargarin, vegán habkrém és kávétejszín egyaránt. Egyedül rajtunk áll, hogy milyen egészséges nassolnivalót készítünk. A speciális mentes alapanyagú ételek ugyanúgy ízletesek és táplálóak. A különbség csupán az, hogy bizonyos termékeket lecserélünk egy más alternatívára. 

Akik már ezt az utat járják, jól tudják, hogy rengeteg újdonság, különleges íz megismerhető a növényi étrend által.

Kókusztejes, szójakrémes, rizses desszertkülönlegességek 

Ahogyan a mondás tartja “a változatosság gyönyörködtet”, s ez igaz a táplálkozásunkra nézve is. A legjobb, ha minél több alapanyagot, ízváltozatot kipróbálunk, más-más formában. A legelőnyösebb pedig az egészben, hogy mindezt megtehetjük kizárólag növényi ételekkel is. Úgy, hogy a sütemények, a hűs desszertek is életünk részei maradnak. 

A helyettesítő termékek egyre bővülő köre nem csupán a vegánoknak jelent könnyebbséget, hanem a speciális diétát tartóknak és ételérzékenységgel küzdőknek egyaránt. Gondoljunk a tejallergiásokra és a laktózérzékenyekre is. Számukra is rengeteg opció elérhető, hogy ne érezzék lemondásokkal telinek az egyszerűbb hétköznapokat sem. 

Egészségesebb életmód az energikusabb mindennapokért!

Számos előnye ismert a vegán táplálkozásnak, például a több rostfogyasztás, a teljes kiőrlésű gabonák és zöldségek, gyümölcsök formájában. Ez pedig jótékonyan hat emésztésünkre, közérzetünkre. Vitaminokkal, nyomelemekkel feltöltekezve sokkal fittebbnek, energikusabbnak érezhetjük magunkat. 

Gondosan megválogatja az ételeinket jóval változatosabban étkezhetünk. A húsfélék helyett pedig bevethetünk húspótlókat, alternatív termékeket. A főzésben, sütésben is megtarthatjuk a sokszínűséget, levesek, burgerek, tészták, sütemények képében. 

Egyedül rajtunk áll, hogy milyen alapanyagokat, ételeket választunk, hiszen a lehetőségek adottak!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5