Skip to main content
faac.hu

Az ipari környezetben használt épületek, csarnokok tervezése nagyban eltér a lakó- vagy irodaházak megalkotásától. Más kritériumoknak kell megfelelniük ezeknek a létesítményeknek, és a kivitelezés során is eltérő igények merülnek fel.  

A tervezéskor elsősorban az épületen belüli hatékony logisztikai megoldásokra kell figyelmet fordítani, illetve nagyon fontos, hogy az ipari létesítményekben a fokozott igénybevétel mellett is megbízható legyen többek között az automatizált bejáratok felépítése.

Ipari környezet

A praktikus kialakítású automata bejáratok segítségével hatékonyabbá válhat az ipari területeken dolgozók ki- és beléptetése. A FAAC Hungary Kft. termékportfóliójában az egyedi igényekhez igazodva megtalálhatóak a forgóajtók, tolóajtók, beléptető rendszerek változatai, melyek svájci minőségű, kimagasló teljesítményre képes bejáratok.

Az automatizált bejáratok ipari környezetbe történő integrálásával a várakozási idő lecsökkenhet, a nagyobb kapacitású kapuk áteresztőképessége által pedig az áruk és gépjárművek mozgása is felgyorsulhat.

Szabályozott beléptetés

Az ipari épületekben végzett munka során számtalan esetben van szükség szabályozott beléptetésre. A különböző szintű jogosultságokkal rendelkező személyek bejutásához az automatizált beléptető rendszerek biztonsággal nyújtanak támogatást. Ennek okai eltérőek lehetnek, hiszen akár munkavédelmi szempontok miatt lehet szükség a belépési szintek kialakítására, vagy egy fejlesztés, technológia védelme hasonlóan indokolhatja azt.

A bejáratokon való szabályozott beléptetésen túl lehetőségünk van az épületen belüli mozgás korlátozására is bizonyos eszközök segítségével. A szekcionált kapuk, gyorskapuk, vagyonvédelmi rácsok akár utólagos módon is jól integrálhatóak a meglévő beléptető rendszerbe. A szabályozott nyitás és zárás egyaránt megvalósulhat ezen eszközök használatával.

Minőség és megjelenés

A minőségi bejáratok és beléptető rendszerek hosszabb távon szolgálják a megrendelők igényeit hibamentesen, mint a kevésbé nívós anyagok felhasználásával készült berendezések. Az ipari környezetben jóval nagyobb terhelésnek lehetnek kitéve az egyes bejárati megoldások, emiatt megfontolandó, hogy a prémiumkategóriás modellekbe ruházzanak be a tulajdonosok. A megfelelő karbantartás mellett a kiváló minőségű bejárati megoldások szervizelésére ritkábban kerül sor, így kevesebb kiesett működési idővel számolhatunk. 

A minőségi és hatékony működést garantáló bejáratok külsőségeikben is igazán magas színvonalú megjelenést biztosítanak. A cégek piaci pozícióját elsősorban az általuk előállított termékek minősége szavatolja, azonban a munkavégzés helyének harmonikus, egységes megjelenése, a belső elrendezés struktúrája, az igényes bejáratok szintén hozzájárulnak a pozitív megítéléshez. Az egyedi mintázatú, széles színpalettával készült kapuk bármely cég arculati elemeihez tökéletesen hozzáigazíthatóak.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5