Skip to main content
e-kert.hu kocsibeálló garázs

A legtöbb embernek az ingatlanja után a második legfontosabb vagyontárgya a személyautója, de ha albérletben lakik, akkor akár a legértékesebb tulajdonának is mondható a gépjármű, így nem kérdés, hogy télen-nyáron biztosítani kell a védelmét. 

Ugyanakkor nem minden lakáshoz, házhoz tartozik beépített garázs, így ilyenkor felmerül a nagy kérdés, hogy hol tároljuk kedvenc autónkat. Szerencsére ennek megvalósítására számtalan lehetőség adódik, melyek nagy részét akár mi is meg tudjuk házilag valósítani, minimális kézügyességgel.

Kültéri kocsibeállók, garázsok

Az e-kert.hu nyeregtetős kocsibeállói, garázsai jó példát mutatnak arra vonatkozóan, hogy kültéri, udvari építménnyel is milyen nagyszerűen meg lehet oldani az autó tárolását. Ha más holmikat nem szeretnénk a garázsban elpakolni, akkor annyira nem szükséges, hogy minden oldalról fedett garázsunk legyen.

Akik a nyitott kocsibeállók hívei, építhetnek a házhoz támasztott garázst vagy önálló kerti kocsibeállót. Nagyon elegánsak és egyre népszerűbbek a nyeregtetős változatok, amikor is egy kis háztetőalakzat a garázs teteje,  jobbra-balra lejtéssel, valamint különböző színű lambériával és zsindellyel lefedve.

A nyeregtetős kocsibeállókból található nyitott és zárt változat is. Ez utóbbinál egy komplett külön épületet kapunk, ahol számtalan más tárgyat tárolhatunk, pl. autószereléssel, barkácsolással kapcsolatos szerszámokat vagy sportszereket, kerékpárokat, illetve a gyerekek kinti játékait.

Különféle formatervezés és alapanyag

Nem mindenki kedveli a fát vagy pont ellenkezőleg, a fémet. Ezért az e.kert.hu webáruház különféle anyagokból biztosítja a kocsibeállóknak az összeállítását. A rendkívül elegáns fából gyártott összeállítás mellett nagyon sok variációban bemutatja saját fotóin, hogy készülhet műanyagból és fémből, vagy akár alumíniumból is a tetőszerkezet.

A műanyag és a fém sokkal kevesebb törődést igényel, hiszen a fát rendszeresen ápolni, festeni kell. Leginkább időtállóak a fém anyagú kocsibeállók, esetükben biztosak lehetünk benne, hogy akár évtizedekig is megmarad ez az építmény az udvarunkban.

Széleskörű felhasználhatóság

Vannak, akik az esztétikus nyeregtetős kocsibeálló alá már egy kis kerti kiülőt is terveznek. Jól megfér egymás mellett az autó és kicsit távolabb a kerti bútorok. De elképzelhető az is, hogy két külön nyeregtetős építmény kerül kialakításra. Nagyon jó védelmet nyújtanak akár biciklitárolóként, de babakocsikat, egyéb eszközöket is lehet ott tárolni.

Zárt garázsok esetében ne felejtkezzünk meg a praktikus polcrendszerekről, tárolókról, tartókról, amelyeket felhasználva a legkisebb zárt garázs vagy kocsibeálló is helytakarékosan el tud rejteni tengernyi holmit, akár kerti elektromos szerszámgépeket is. Ha a vásárló úgy ítéli meg, hogy nincs meg az összeszereléshez a kellő affinitása, akkor kérheti az e-kert.hu webáruház szakértő munkatársainak segítségét, akik minden termékük összeállításában, üzembe helyezésében, lefestésében is részt tudnak venni.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5