Skip to main content
aesthetica.hu öregedés bőr arc

A férfiak számára az idősödés nem jelent akkora traumát, mint a nők esetében. A ráncosodás, a bőr öregedése sármossá teszi arcukat. Azonban nem mindenki fogadja el az idő múlását az erősebb nem tagjai közül sem. 

Ugyanúgy, ahogyan a nők, úgy a férfiak is bátran igénybe vehetik az orvos-kozmetikai és orvos-esztétikai kezeléseket, melyek többsége szinte fájdalommentes, és hosszú távon orvosolja a problémát.

Az Aesthetica Orvosi Központban végzett arcfeltöltés kezeléseit tapasztalt plasztikai sebészek végzik a legmodernebb eszközök és prémium alapanyagok segítségével. Manapság a férfiak többsége is ápolt, és ad a külsejére, így számukra is fontos, hogy az öregedés látható jelei minél később jelentkezzenek testünkön. 

De nemcsak a kor mutatkozik meg arcbőrünkön, hanem a stressz, a kialvatlanság és a fáradtság is. Cikkünkben arra keressük a választ, hogy az egyes beavatkozások milyen eredményekkel járnak, és miért lehet hasznos egy férfi számára.

A változások fiatal korban kezdődnek

Testünkön már 20 éves korunk után elkezdenek megjelenni az öregség jelei, mint például a pigmentfoltok és a kisebb szarkalábak. Az urak előnyben vannak ezen a téren, hiszen általában vastagabb a bőrük, több kollagént tartalmaz, így a finom ráncok kevésbé látványosan mutatkoznak meg. Azonban az öregedési folyamat esetükben sokkal intenzívebb, és rövid időn belül nagyobb mértékben jelentkezik, mint a hölgyek esetében.

A férfiak többsége rengeteget dolgozik, így a fáradt és nyúzott arc, a beesett és karikás szemek sokuknál tapasztalható. Nem kell azonban ezzel együttélniük akkor sem, ha kevés a pihenésre fordított idő, hiszen a hialuronsavas feltöltéssel, kellemetlenségek nélkül, akár 30 perc alatt visszakaphatják friss, üde tekintetüket. 

A szemkörnyéki feltöltés mellett az arc egészét szintén megfiatalíthatják a hialuronsavas arcfeltöltés segítségével. A beavatkozás hosszú ideig, akár másfél évig is hatással lesz megjelenésükre.

Intenzív folyamatok

Akik már a szövetek megereszkedésével küzdenek, válasszák inkább a szálbehúzás technikáját! A 30-as évek végére arcvonásaink petyhüdté kezdenek válni. A szervezetben található kollagén fogyatkozásnak indul, ezáltal pedig már kevésbé lesz rugalmas. A műtét nélküli szálbehúzás kiváló lehetőséget biztosít a fájdalommentes arcfiatalításra. 

A minimális invazív eljárás során többféle, 100% bio-kompatibilis felszívódó szállal emelik meg a bőr alatti szöveteket. Szinte pillanatok alatt tapasztalható a változás, a beavatkozás feszessé és élettel telivé varázsolja az arcot.

Gyors és fájdalommentes eljárás

A legtöbben, ha a bo-toxról hallanak, azonnal a hatalmas, felpumpált ajkak jutnak eszükbe. Holott ez az eljárás kiváló orvos-esztétikai kezelés férfiak számára is, hiszen sokféle lehetőséget biztosít az arc formázására. 

A meglévő ráncok és barázdák percek alatt eltűnnek, még akkor is, ha az izmok mozgásából eredő, dinamikus típusúak. A természetes mimika továbbra is megmarad, nem torzul el a mosolyunk.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5