Skip to main content
Raben Group szállítmányozás Lengyelország

Képek forrása: Raben Group

Lengyelország hazánk jelentős külkereskedelmi partnere. 

A folyamatosan bővülő export- és importforgalom értékben és mennyiségben is tetemes értéket képvisel, utóbbiból pedig adódik, hogy a szállítmányozás Lengyelország irányába mind keresettebb szolgáltatás.

„Két jó barát” – Évszázados kötelék

Magyarország és Lengyelország között már 1921-ben létrejött az első, árucserét szabályozó gazdasági megállapodás. Csaknem egy évszázada működik lengyel kereskedelmi képviselet Budapesten is, 2020 óta pedig a Lengyel-Magyar Gazdasági Kamara is a kétoldalú üzleti kapcsolatok támogatásán dolgozik.

A két ország közötti kereskedelmi forgalom értéke dinamikusan növekszik, napjainkban tízmilliárd euró körül alakul.

Lengyelországi szállítmányozás egy földrész tapasztalatával

E roppant forgalom lebonyolításában többek között olyan professzionális logisztikai szolgáltatók vállalnak szerepet, mint a Raben Group. A cégcsoport központja Lengyelországban található, és tizenöt európai országban működtet saját infrastruktúrát – köztük Magyarországon is.

szallitmányozas Lengyelország Raben

Kézenfekvő, hogy a Raben több hazai telephelyéről, többek között Dunaharasztiból is napi gyűjtőjáratokat indít a Rzeszów és Sosnowiec városában lévő központokba, de mindez csupán egy szelete a vállalat tevékenységének.

Kiterjedt nemzetközi hálózatának előnyeire építve környezeti és üzleti szempontból is optimalizált megoldásokkal járul hozzá, hogy minél fenntarthatóbb lehessen a szállítmányozás Lengyelországba, és a kontinens bármely pontjára.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x) 

 

TOP 5