Skip to main content

Az IWG, a globális piac legnagyobb szolgáltatója kimagasló eredményt ért el 2023-ban. 

Tovább bővül Magyarországon a hibrid munkamegoldások terén piacvezető IWG. Ez jól mutatja, hogy egyre nagyobb igény van rugalmas és innovatív munkahelyi megoldásokra. Az IWG hazánkban Budapest után vidéken is sorra nyitja a munkaállomásait, 2024 végére összesen 25 helyszínnel lesz jelen.

Az IWG mára 120 országban, 895 ezer irodahelyszínt kínál és 2023-ban a 35 éves története során a legmagasabb bevételét érte el. Tavaly 867 új helyszínnel bővült a hálózat, amely az előző évhez képest csaknem duplája, ezek 95%-a menedzselt partnerségi megállapodásokon keresztül került átadásra. A vállalat a partnercégekkel közösen alakítja át a hagyományos irodatereket dinamikus és modern munkakörnyezetté, amelyek az IWG márkáira épülve valósulnak meg.

Magyarországon a 25 hazai helyszínből 18 a fővárosban, a többi vidéken Szegeden, Pécsen, Debrecenben, Budaörsön, Biatorbágyon és Szentendrén található.

A hibrid munkavégzés (irodai, otthoni és távmunka bevált kombinációja) népszerűségével a hagyományos irodák kihasználtsága csökken: a vállalkozásoknak egyre kevesebb állandó irodára van szükségük, ezért fordulnak a rugalmas irodaszolgáltatások felé.

amarc Spaces SpacesHouseModernes Utrecht Netherlands Centre5498 BusinessLounge6 s 1

Az IWG a márkáin – Regus, Spaces, HQ, Signature – keresztül vállalkozások és emberek millióit támogatja abban, hogy csúcsminőségű irodaházakban produktívabban tudjanak dolgozni: a világ vezető hibrid munkaplatformja által professzionális, inspiráló és kollaboratív munkaterületeket és digitális szolgáltatásokat kínál, amelyek mind elérhetőek az IWG alkalmazásain keresztül.

"A 2024-es évet a tavalyi esztendő lendületével folytatjuk, tovább növelve ügyfélbázisunkat, globális partnereink számát, és világszínvonalú hálózatunkat. Bár 2023 rekordév volt mind a bevételek, mind a hálózatunk bővülése tekintetében, azonban továbbra is jelentős növekedési potenciált látunk. A világszerte 1,2 milliárd irodai dolgozó és a több mint 2 billió dollár értékű potenciális ügyfélkör jelentős növekedési lehetőséget teremt. Vállalatként arra összpontosítunk, hogy az elkövetkező hónapokban és években egyre többet hódítsunk el ebből a piacból" mondta Mark Dixon, az IWG vezérigazgatója és alapítója.

A jövőre nézve az IWG továbbra is a hozzáadott értékre és a hatékonyságra, valamint a költségek ellenőrzésére összpontosít, és bízik abban, hogy 2024-ben is tartani tudja stabil növekedési ütemét.

A teljes pénzügyi jelentés ITT tekinthető meg.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5