Skip to main content

 

Jó, mondjuk eleve kérdés, hogy miért jelenik meg bárkiben az a gondolat/kényszer, hogy saját magán ilyen jellegű emberkísérletet végezzen, de hát vannak a világban furcsa dolgok.

David Whitlock kutató vegyésznek például egy randin tette fel partnere a kérdést, hogy vajon a lova miért szeret a saját piszkában fetrengeni, avat be a sztori kezdetébe a Motherboard.

hirdetés

Whitlock nagyon meg akarta válaszolni a kérdést, és végül  azt az információt sikerült megszereznie, hogy a lovak így hasznos baktériumokat dörzsölnek a bőrükre, fenntartva annak egészséges flóráját.

Ám ekkor valami végleg eltört elindult az úr lelkületében, és úgy döntött, összegyűjt egy csomó "jó" baktériumot, majd létrejött a

spray

amivel az elmúlt 12 évben rendszeresen befújta a testét. Zuhanyzás és fürdés helyett. Hiszen ő nem a levegőbe beszél.

Állítása szerint ez a spray, vagyis az így a bőrfelületre juttatott baktériumok visszaállítják a bőr eredeti állapotát (a piszkolódás előtti állapotról van szó természetesen), sőt, még az izzadságszagért nagymértékben felelős ammóniát is semlegesítik.

Most már kereskedelmi forgalomba is készül a Mother Dirt fantázianevű termék, ennek örömére a Motherboard készített is egy villáminterjút a szokatlan életmódot folytató, ám állítólag egyátalán nem büdös tudóssal.

Ebből kiderült, hogy:

- Whitlock napi kétszer fúj, illetve minden kézmosás után (ezek szerint kezet azért mos);

- akkor is kell használni a spray-t, ha valaki rendesen fürdik, ugyanis ilyenkor lemossa a bőréről a hasznos baktériumokat;

- amióta nem fürdik, mindig jó kedve van, a bőre pedig puha és nagyon jó állapotban van;

- a bőre akkor is jó állapotban volt, amikor fürdött;

- többé már soha nem szeretne zuhanyozni.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

TOP 5