Skip to main content

 

Sok embernek rögzült szokásai vannak, mások pedig kísérletezők, és akár kipróbálhatják az újat is, jelen esetben más házikosztját.

Nemrég indult hódító útjára egy, a megosztáson alapuló gazdaság mintáját követő magyar szolgáltatás, egyre nagyobb sikert elkönyvelve. Eszerint csak egy appot kell letöltenünk az okostelefonunkra, és már ki is választhatjuk, hol ebédeljünk, reggelizzünk vagy vacsorázzunk.

hirdetés

Ehhez nem kell természetesen étterembe menni, hisz akadnak olyan vállalkozó kedvű magánszemélyek, akik otthon több adagot főzve a Yummber alkalmázásán keresztül értékesítik azokat az ételeket, amiket mások szívesen elfogyasztanának.

A szolgáltatásért az alkalmazáson keresztül kell fizetni, a készpénzforgalom kizárt. Számításaink szerint egy házikoszt szolgáltató naponta akár 18-20.000 forintot is forgalmazhat, így nem kétséges, megfelelő munka hiányában sokaknak jól jöhet a mellékes, bár nyilvánvaló, hogy a Yummber is "részesedik" a forgalomból, avagy a haszonból. Az árak átlagosak, arról nem is beszélve, hogy tudjuk, milyen alapanyagokból készül az étel, nem úgy, mint sok esetben a menzán.

Sok szolgáltatónak visszatérő vendégei vannak, a kuncsaftoktól a szolgáltatók tippeket is kaphatnak, mit főzzenek.

A Yummber sikeres, egyre jobban terjed a világon. Számos városban elérhető most már, így ha pl. külföldre utazunk, ott is igénybe vehető. Ráadásul így talán még jobban is megismerhető az adott ország gasztronómiája.

A Yummber most akciót is indított, weboldalán ez olvasható: Ha most regisztrálsz a Yummberre, az első vendégség árát mi álljuk 2500 Ft erejéig. Regisztrálj most, vagy amikor bejelentkezel az első vendégségedre!

Bővebben a szolgáltatásról ide kattintva lehet olvasni, ezen a blogon pedig videó is megtekinthető. Hogy mennyire "örülnek" majd az éttermek a Yummber sikerének, a jövőben kiderül.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

A kép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5