Egy fehérneműket gyártó cég előállt a speciális jóganadrággal, amely alá nem kell alsónemű. A közösségi finanszírozási oldalra feldobott projekttel több mint tízszer annyi pénz jött össze, mint amennyit reméltek.

Az amerikai Dear Kate fehérneműgyártó vállalat olyan anyagot szabadalmaztatott, amely nedvességelvezető és foltmentesítő tulajdonságokkal rendelkezik. Julie Sygiel, cégvezető ezt a technológiát felhasználva tervezett egy olyan jóganadrágot, ami alá nem szükséges alsónemű viselete, így összességében sokkal szabadabb a mozgás.

A gyártáshoz szükséges tőke előteremtéséhez Sygiel a közösségi finanszírozáshoz fordult, és indított egy kampányt a Kickstarteren. A fehérnemű nélküli jóganadrág akkora sikernek bizonyult, hogy a kitűzött 15 ezer dolláros megvalósítási cél helyett, több mint 158 ezret sikerült gyűjteniük. A 128 dolláros nadrágok októbertől előrendelhetőek.

via Business Insider

Forrás

Fotó: Kickstarter

TOP 5

Ne maradjon le
egy hírről sem

utajovobe.eu
Rendszerezett a fenntartható fejlődés oktatásához is felhasználható tudás. Segíti az oktatók környezeti nevelésének beépítését az oktatott tantárgyakba.

Copyright © 2011 Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel - Útajövőbe.eu. Minden jog fenntartva.
Weboldal programozás, karbantartás SelfMed.pro. Villám tárhely Szerver.eu