Skip to main content

 

Különösen aktuális ez a kérdés manapság, amikor sokan betegednek meg influenzában. A kérdésre Gyuri bácsi, a füvesember válaszol.

Sajnos az emberek többsége, főleg a városi emberek annyira eltávolodtak a természettől, hogy nincsenek tisztában azzal, milyen eredményesen lehet megelőzni a náthás és az influenzás megbetegedéseket gyógyfüvekkel.

hirdetés

Ezért évről-évre betegek lesznek, noha a légúti vagy az influenzás megbetegedéseknek ab ovo lenne ellenszere, csak ismerni kellene hatásukat. Hogy mik ezek az ellenszerek pontosan, arról a füvesember beszél, aki kérdezi, az az unokája.

Az interjú végén Gyuri bácsi arra kérdésre is válaszol, ha mégis bekövetkezik a baj, lehet-e egyszerre használni a füveket és a gyógyszert. Az „árokpatika” szakértője igennel válaszol, ez pedig azt jelenti, hogy a gyógyfüvek jól kiegészítik egymást a gyógyszerekkel. Ezt azért is tartottuk érdemesnek megjegyezni, mert úgy gondoljuk, aki kezd lebetegedni, forduljon orvoshoz. Ebben az esetben ugyanis nem vált be, vagy nem volt kellő a megelőzés, szükség van tehát a doktor segítségére.

Egy tapasztalattal azonban így is gazdagabbak lehettünk, mire figyeljünk oda legközelebb, hogy ne essünk ismét ugyanabba a hibába és ne legyünk újból betegek.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink: 

Forrás: maga a film

TOP 5