Skip to main content
Pentagon anyahajó űrszonda

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

A Pentagon közleménye szerint olyan idegen űrhajó juthatott a Naprendszerbe, mely szondákat küldhet a Földre, adott hírt erről a Daily Star.

Twitter bejegyzés

A Pentagon All-Domain Anomalia Resolution Office igazgatója, Sean Kirkpatrick és a Harvard Egyetem csillagásza, Abraham Loeb közös jelentéséban írt az „anyahajó“ létezéséről, áll az alábbi Twitter bejegyzésben.

hirdetés

Olyan anyahajó létezéséről írnak, mely kisebb szondákat használhat, akár ahogy a NASA kutatja a Föld közelében lévő bolygókat hasonló eszközökkel.

A kis méretű szondák „előnye“ abban áll, hogy a jelenleg az emberiség által használt technológia nem képes őket felfedezni, „meglátni“, mert nem vernek vissza annyi napfényt, hogy a tudósok által használt távcsövek észrevehessék őket.

A haditengerészet nyilatkozata

Az amerikai haditengerészet egy tisztje nemrég arról nyilatkozott, hogy több bajtársával együtt furcsa égi jelenségekre lettek figyelmesek, melyek egy irányba tartottak, sebességük 06-08 Mach lehetett.

Magyarázatot azonban nem tudott adni a jelenség okára, ezek lehettek-e a szondák. Véleménye szerint akár ellenséges gépek is lehettek az azonosítatlan repülő tárgyak, így ha erről van szó, az már nemzetbiztonsági kérdés.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Itt a megdöbbentő magyarázat, miét kell az UFO-videókat titkosítani

Újabb titokzatos UFO-felvétel szivárgott ki a haditengerészettől

Ön is belenézhet most már a titkosítás alól feloldott ufóaktákba

Forrás - A nyitókép csak illusztrció, forrás: Lumina Obscura képe a Pixabay -en.

TOP 5