Skip to main content
Adriana Camacho bútor újrahasznosítás

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Eredetileg egy használt autó megvásárlásához akart némi pénzt gyűjteni egy Kaliforniában élő fiatal lány, ezért kezdett el kidobott bútorok felújításával foglalkozni, írja a Mirror

Kezdeti bevételei azonban meggyőzték, hogy érdemes az újrahasznosítással és az értékesítéssel üzletvitelszerűen is foglalkozni, hisz Adriana Camacho már az elsó hónapban kb. 2.000 dollárra tett szert a „guberálással“ és a felújítással.

hirdetés

A 22 éves diáklány 3 újrafestett székkel kezdte az üzletet, őt is meglepte ugyanakkor, hogy 15 helyett egyenként 65 dollárért tudta eladni a neten meghirdetett darabokat, míg a székekhez ingyen jutott hozzá.

Adriana, ha nem jut hozzá kidobott bútorhoz, vesz is töredékárért, és azokat többszörös haszonnal eladja a felújítás után. 

A fiatal lány így továbbra is jól keres, a lapnak nyilatkozva azonban kiemelte még azt is, hogy a munkája mára igazi szenvedéllyé vált, hisz leginkább a szemétből menti meg a megunt bútorokat, és varázsolja azokat újjá.

Alkotásai TikTok oldalán is megtekinthetők.

A diáklány esete nem egyedüli

Nemrég adtunk hírt arról a Texasban élő fiatal nőről, aki szintén kidobott bútorok újrahasznosításával foglalkozik, és ezzel keresi meg a napi betevőt. Illetve még jóval többet is. Története alább olvasható.

Kidobott bútorok újrahasznosításával havi kétmilliót keres egy fiatal nő

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja Facebook oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Kidobott bútorok újrahasznosításával havi kétmilliót keres egy fiatal nő

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás:   Pexels képe a Pixabay -en. 

TOP 5