Skip to main content

Manapság már nem furcsa, ha valakinek családtagja, ismerőse külföldön él, hiszen sokan tanulnak vagy dolgoznak másik országban. 

Ugyanakkor a találkozások többnyire nehezen megoldhatók ilyenkor, pedig ha máskor nem is, a nevezetes ünnepek alkalmával jó lenne együtt lenni szeretteinkkel. Ilyen ünnep az anyák napja is. Szerencsére ma már számos online vásárlási lehetőség rendelkezésre áll, melyek segítségével a távolból is tudunk üzenni pl. édesanyánknak, hogy gondolunk rá.

Nem mindegy a csomagolás

Amikor ajándékot választunk, nagyon fontos az ízléses csomagolás kiválasztása, hiszen ez lesz az első, amivel az ajándékozott szembesül. A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat ajándékdobozai között mindenki találhat magának megfelelőt. De ami még fontosabb, hogy bármilyen alkalomról is legyen szó, ebben a webáruházban több száz különböző ajándékcsomag-összeállítás között lehet válogatni, külön alkalmak szerint csoportosítva.

Ez nagy könnyebbség azoknak is, akik ismerik a hozzátartozójukat, és van némi ötletük, de igazán azoknak jelent hatalmas segítséget, akik már kifogytak az ötletekből. Ráadásul A Hónap Ajándéka ajándékküldésnél teljesen készre összerakott kompozíciók várnak, így csak a böngészés élménye hárul ránk feladatként.

Ha nem választasz díszdobozt…

A webáruházban minden esetben az ajándékhoz illő csomagolással egészítik ki a csodálatos meglepetéseket. Amennyiben nem választasz külön díszdobozt az ajándékodhoz, a webshop akkor is beleteszi azt egy ún. postázódobozba, amelyet szalmával bélelnek ki, így igazán különleges hatást vált ki az összkép.

Ez a megoldás szintén nagyon mutatós, meg lehet tekinteni a cég oldalán, és nem elhanyagolható szempont napjainkban, hogy környezetbarát is. Ez annak köszönhető, hogy két papírdoboz helyett csak egyet használnak ilyenkor, így csökken a környezetre a terhelés. Akár postázódobozban, akár díszdobozban kerül kiküldésre a meglepetéscsomag, mindig jár egy grátisz ajándékkártya, melyet szintén a weboldalon tudsz kiválasztani.

Díszdobozok szaténmasnival

Ha igazán meg szeretnéd adni az alkalomnak megfelelő körítést, akkor válassz a prémiumkategóriás papír, illetve fa díszdobozokból, amelyeket szatén masnival tesznek igazán impozánssá. A doboz mérete a kiválasztott termékek számától és méretétől függ. Csomagolás során A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat mindig igyekszik a legmutatósabb összeállítást elkészíteni. Fontos megjegyezni, hogy ezeket a dobozokat önállóan nem lehet megvásárolni, csakis az ajándékok kiegészítéseként.

Igazán megnyerő az ajándék, ha egy képkeretet is tartalmaz, valamilyen családi fotóval vagy az egyik gyermek fényképével. A fotót a keret terméklapján tudod feltölteni. Tovább fokozhatjuk a meglepetés erejét, ha az ajándék mellé a webáruházból virágot is rendelünk. Itt kell megemlíteni, hogy az ajándék összeállítás és a virágcsokor két különböző futárszolgálat által kerül kézbesítésre, ezért érdemes egyeztetni a webshoppal, hogy biztosan egy napon érkezzenek meg.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5