Skip to main content
autó fagyálló közlekedés

Autónk megfelelő működtetéséhez számtalan kiegészítőre és adalékra van szükség. Ezek közé tartozik például a fagyálló is, amiről azonban kevesen tudják, hogy nagy különbségek lehetnek az egyes termékek között, így érdemes odafigyelni a vásárlás során, hogy melyiket választjuk. Aggódni nem kell, ma már több prémiumminőségű változat érhető el

Nemcsak télen, hanem nyáron is szükség van fagyállóra

Fel kell készülni az évszakok változására, hisz a különböző időjárási körülmények más és más eszközöket igényelnek. Itt kerülnek képbe a Hungarolube oldalán kapható Prelix termékek, amelyeket ma már könnyedén beszerezhetünk az internetről. 

Kevesen tudják, de a folyadéknak nemcsak télen, de a nyári időszakban is van szerepe. A cseréje egyáltalán nem tartozik a bonyolult folyamatok közé, de ez nem jelenti azt, hogy félvállról lehet venni az egész műveletet. Ugyanis nem mindegy, hogy milyen folyadékot vásárolunk.

A minőségi fagyálló segít hatékonyan elvezetni a motorban keletkező hőt, ellenkező esetben az alkatrészek túlmelegednének és a motor is hajlamos lenne besülni. A lég- és vízhűtéses rendszerek gondoskodnak erről, télen viszont figyelni kell arra, hogy nehogy megfaggyon a hűtőben keringő víz. Itt kerülnek képbe a fagyállók, mivel ez megakadályozza, hogy a megfagyott víz szétfeszítse a tömítéseket és vezetékeket. De mégis miért jó ezt a terméket használni nyáron is?

A hőelvezető képessége kifejezetten fontos, ha fagyállóról van szó, ráadásul a minőségi Prelix termékek még a korrózió ellen is védenek. Nyáron is nyugodtan lehet élvezni az előnyeit, ami még ráadásul gazdaságosabb is az előre kevert változatokhoz képest. 

Mindenképpen érdemes betartani a gyártó által ajánlott keverési arányt, de ha ezzel nem szeretnénk bajlódni, kaphatóak előre bekevert termékek is.

Nem mindegy, hogy milyen terméket választunk!

Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy a “hagyományos”, átlagos fagyállók nem látják el a feladatukat, hanem sokkal inkább arról van szó, hogy a minőségibb, prémium termékek sokkal többet tudnak nyújtani. 

Az autó ápolásának, karbantartásának és élettartamának szempontjából kiemelten fontos az, hogy az elérhető legjobb kiegészítőket használjuk. Ár-érték arányban ezek a termékek sokkal jobban teljesítenek, hatékonyabbak, így ajánlott ezeket választani.

Nem mindegy, hogy honnan vásárolunk

Függetlenül attól, hogy milyen fagyállóról van szó, érdemes többször átgondolni, hogy honnan szerezzük be őket, pláne akkor, ha online rendelünk és nem személyesen nézelődünk. Kerüljük a külföldi, általában távol-keleti webshopokat, mivel itt még a minőséginek feltüntetett termékek is gyakran megtévesztőek lehetnek!

Keressünk inkább egy hazai webáruházat, ahol garantáltan a megfelelő autóápolási termékekkel fogunk találkozni, és biztosan nem fog minket kellemetlen meglepetés érni! A Prelix fagyálló használatával nem fogunk csalódni, és az autó is hálás lesz.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5