Skip to main content
Light Bee elektromos motorkerékpár

Kép és videó forrása: Elektrobiker

2019-ben a Sur-Ron, egy kínai startup megalkotta a Light Bee névre keresztelt elektromos motorkerékpárját, amivel egy új kategóriát teremtettek a kétkerekűek világában. A motor megalkotásának célja az volt, hogy ötvözzék a hegyi kerékpárok és a terepmotorok előnyeit a lehető legkevesebb kompromisszummal. 

A végeredmény zseniális lett! Az egyszerű kezelhetőség, a könnyű súly, a zaj- és füst-, de nem adrenalin mentes természetközeli élmény egyszerre tör elő ebből az agilis kis gépezetből.

atal surron lightbee elektrobiker 

Nem is csoda, hogy olyan nemzetközi sztárok mint Conor McGregor is imádja!

Persze, ilyenkor szoktak jönni a “régi motorosok”, hogy a terepmotor akkor jó, ha van olajszag, berreg, ráz, és olyan erős, hogy konkrétan arra kell figyelni, hogy le ne repülj (bár közülük is kevesen tudják kimotorozni ezeket a gépeket). Na, az elektromos terepmotorozás nem feltétlenül erről szól, és éppen ezért beszélünk egy új kategóriáról. A zaj, füst, rezonancia kapcsolódhat a jó motoros élményekhez, de ezek hiányában az élmény még jobb lesz. Az sem elhanyagolható, hogy a csendes motorok sokkal több helyen használhatók, mint az antiszociálisak. Ráadásul folyamatos bütykölés nélkül is azonnal indulnak, még akkor is ha esetleg csak ritkán tudunk rájuk ülni.

TALARIA erdei csapatás video:

A Talaria Sting elektromos motor annyira barátságos, hogy azok is használni kezdték, akik addig tartottak a benzines terepmotoroktól (hölgyek, kamaszok), vagy nem ért le a lábuk. és mindeközben a gyakorlott terepmotorosok is rendesen rákaptak, hisz egy új élményt nyújt nekik.

Az elmúlt években sorra jelentek meg azok a modellek, amelyek a Sur-Ron Light Bee egyeduralmát igyekeztek megtörni, de mindhiába, a motor évről évre bizonyított… Egészen a tavalyi évig kellett várni amíg a Sur-Ron mérnök csapatának kiválása következtében létrejött a Talaria márka. A csapat tagjai éveket dolgoztak a Sur-Ron kötelékében, ők fejlesztették ki a Light Bee-t így pontosan tudták, hogy melyek a motornak azon pontjai ahol változtatásokkal még tovább lehet fejleszteni a kategóriát. Így alkották meg a 2022-es évben új cégükben, a Talaria Sting névre keresztelt elektromos motort. Azonnal nagy érdeklődést váltott ki az új gép, mára már a tartósságát is bizonyítani tudta, népszerűsége rövid idő alatt elérte a Sur Ron-ét.

Jó hír a nagyérdeműnek, hogy hazánkban a Talaria és a Sur-Ron termékei is elérhetőek, méghozzá  mindkét gyártó kizárólagos partnere az ElektroBiker! Az ElektroBiker fiúk igazi szakértői az e-terepmotorozásnak és éves szinten több száz ilyen motor gurul ki budapesti szalonjukból.

Érdemes mihamarabb ellátogatni hozzájuk, mert ugyan a drágulás a Sur-Ron termékeit már elérte, de a Talaria Sting motorok a készlet erejéig (vagy legkésőbb február 28-ig) még a tavalyi áron vásárolhatók meg.

Mit érdemes tudni az ElektroBikerről?

Hazánk legnagyobb kizárólag minőségi elektromos motorokkal foglalkozó importőre és forgalmazója. Bemutatótermük Budapesten a III. kerületben található, ahol 400 m2-en több mint 15 különböző e-motor típus tekinthető meg és próbálható ki. Szakértő csapatuk készséggel áll az ügyfelek rendelkezésére és segítik az érdeklődőket a megfelelő motor kiválasztásában. 

Aki még többre kíváncsi, annak itt egy videó, amin a Talaria Sting és Sur-Ron Light Bee kerül górcső alá:

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5