Skip to main content

Ne terhelje ruháinak mosásakor feleslegesen Ön és környezete egészségét! Próbálta már a mosószóda-mosószappan-perkarbonát mesterhármast? Olcsóbb – Egészségesebb – Környezetkímélőbb – Hatékonyabb!

Mennyivel olcsóbb?

Mosópor helyett mosószóda, mosószappan, perkarbonát használatával akár ezreket is spórolhat évente…

Ruháinak mosásakor 10-60 Ft megtakarítható mosásonként, mivel Öko-mosócsomagunk olcsóbb, mint a legtöbb mosópor. Ez évente akár ezres nagyságrendű spórolást is jelenthet egy átlagos háztartás számára.

Miért egészségesebb?

A mosószóda és mosószappan hagyományos, természetes alapanyagokból készül, így kevésbé irritálja a bőrt. Allergiásoknak, érzékeny bőrűeknek nagy segítség tud lenni, mivel az ő bőrük különösen veszélyeztetett.

Mitől környezetkímélőbb?

Öko-mosócsomagunk alapanyagai a természetben lebomlanak, így kevésbé terhelik a környezetet. Mosószappan és mosószóda használatával Ön is tehet a környezetéért, hogy még sokáig fennmaradjon folyóink élővilága…

Mitől hatékonyabb?

A folteltávolítás az Öko-mosócsomag igazi erőssége. Olyan foltokat is képes kivenni, amelyeket az olcsóbb mosóporok képtelenek. Ezen kívül nem hagy mosópor-szemcséket sem a ruhák között, tökéletesen eltűnik a szövetből az öblítés során – a foltokkal együtt.

Hogyan használhatom a mosógépemben?

Nincs szükség semmilyen speciális adalékra vagy berendezésre a segítségükkel történő gépi mosáshoz. Nézzük, hogyan működik a mosószóda, mosószappan, perkarbonát mesterhármas a gyakorlatban.

A tisztítani kívánt ruhákat áztassuk vízben oldott perkarbonátban amíg a foltok el nem tűnnek, általában 2-3 óra, de akár egész éjszakára is benne lehet hagyni a ruhákat az áztató vízben. Az elszürkült fehérneműk is kifehérednek ezen eljárás során.

A főmosáshoz a ruhákhoz adagoljunk 2 púpozott evőkanál mosószódát és 1 púpozott evőkanál mosószappan reszeléket. 40 foknál alacsonyabb mosás esetén célszerű ezeket meleg vízben feloldani.

Az öblítéshez pedig öntsünk ecetet a mosógép öblítőtartályába. Mielőtt megkérdezné, hogy minden ecetszagú lesz-e tőle, eláruljuk, hogy nem: az ecet kellemetlen szaga tökéletesen eltűnik az öblítési folyamat végére. Ha kellemes illatúvá szeretné varázsolni ruháit, néhány csepp illóolaj hozzáadásával ezt könnyedén elérheti.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

TOP 5