Skip to main content

Sok régi parasztház maradt fent az országban az idők során. Sajnos számos közülük rémes állapotban van, de akadnak olyanok is, amik gyönyörűen fel lettek újítva és tökéletesen megfelelnek a 21. század elvárásainak is. Kiválogattunk négy olyan eladó parasztházat, ahova bármikor szívesen menekülnénk a nagyváros nyüzsgő mindennapjai elől.

Bárki bármit mondd, manapság menők a kis falvak, népszerű a kivonulás a természet közelébe, és a nagy rohanásban még jobban felértékelődött a békés vidéki nyugalom. Nincs is annál kézenfekvőbb, hogy ha tehetjük, akkor érdemes hétvégi házat vásárolni vidéken, vagy akár ki is költözni oda.

hirdetés
 

Itt egy érdekes válogatás eladó parasztházakból, ahova mi is szívesen költöznénk. Ha esetleg ez kevés lenne, akkor az Otthontérképen könnyen és gyorsan lehet hasonló ingatlanokra akadni. 

Somogyi parasztház

Ez egy olyan parasztház, ami legjobban a népmesékből lehet ismerős. Kéthelyen eladó, 90 négyzetméter alapterületű és két és fél szobás. Az is az ingatlan mellett szól, hogy nagyon közel van hozzá a Balaton, akár nyaralónak is kiváló. Irányár: 14,5 millió forint

A cikk itt folytatódik.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

TOP 5