Többé nem kell találgatnunk, milyen új Xperia telefonokkal készül a Sony, mivel múlt hétvégén véletlenül bemutatták mind a három készüléket. Nem szándékos volt, de az előkerült fotókon jól látszik, hogy az Xperia Z5-ből három variáns is készül: az alap Z5, a Z5  Compact, illetve a Z5 Premium.

Ha ez nem lenne elég, azóta egy videó is felbukkant, amin szintén látható a három készülék. Egy francia újságíró, Olivier Terme részletesen ismerteti az új telefonok tulajdonságait, és végig úgy emlegeti az eszközöket, mint az új Z5 modelleket.

hirdetés

Ezek szerint az új telefonokban közös vonás lesz lesz a 23 megapixeles kamera, a készülék oldalán található ujjlenyomat-leolvasó, valamint a por- és vízálló kialakítás.

A telefonok között a képernyő méretében és a felbontásban van különbség:

  • Z5 Compact: 4,6 hüvelykes képátmérő, 720p felbontás (1280×720),
  • Z5 Standard: 5,2 hüvelykes képernyő, 1080p felbontás (1920×1080),
  • Z5 Premium: 5,5 hüvelykes képernyő, 4K felbontás (3840×2160).

Terme a videóban megemlítette, hogy a Z5 Premium a világ első, 4K felbontású okostelefonja. A szóban forgó videót időközben törölték a You Tube-ról, de az új készülékeket valószínűleg még a héten, a berlini IFA-n bemutatják.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

TOP 5

Ne maradjon le
egy hírről sem

utajovobe.eu
Rendszerezett a fenntartható fejlődés oktatásához is felhasználható tudás. Segíti az oktatók környezeti nevelésének beépítését az oktatott tantárgyakba.

Copyright © 2011 Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel - Útajövőbe.eu. Minden jog fenntartva.
Weboldal programozás, karbantartás SelfMed.pro. Villám tárhely Szerver.eu