Skip to main content

 

Az egészségtudatosság elhatározás és kemény munka kérdése.

Meg kell keresni azokat a biztos forrásokat, ahonnan beszerezhetjük az egészséges alapanyagokat, futni és mozogni járunk munka után, vagy amikor még a város alszik, mindemellett pedig nem szabad megfeledkeznünk a kellő folyadék-, pontosabban vízbevitelről sem. Ehhez akár még a telefonunkat is segítségül hívhatjuk.

hirdetés

A 30 napos életmódváltó program célja, hogy minél többen tegyék életük állandó részévé a tudatos és egészéges táplálkozást, valamint a rendszeres sportolást. Rengetegen végeznek ülőmunkát napi nyolc órában, vagy éppen otthon merülnek bele a laptop képernyőjébe, és csak arra eszmélnek fel, hogy alig bírnak megmozdulni, felszedtek jó néhány kilót, vagy hogy fáj a fejük, mert kevés vizet ittak.

Az életmódváltást most egy mobil alkalmazás is segíti, amely a SPAR 30 napos Életmódváltó Program nevet kapta.  A kúrát tapasztalt szakemberek állították össze; Turcsák Katalin dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember közreműködésével készült az étrend, amelyekhez Tóth „Bio" Gábor élelmiszer-szakértő további hasznos és érdekes információkat adott.

A 20-25 perces tornákat Bakonyi Panni és Bene Marci kidolgozta ki, amelyek kisfilmek formájában érhetőek el. A dietetikus által megírt, speciális recepteken alapuló készételeket az Interfood szállítja házhoz országosan, egy hónapon keresztül. 

Az étrend szöveges és képi megjelenítését a mobilapplikáció mozgásvideókkal egészíti ki. Emellett folyamatosan érkeznek életmód-, mozgás- és táplálkozási tanácsok, tippek.

A szoftver segítséget nyújt hétkezdő motivációs írásokkal, érdekességek megosztásával, relaxációs hanganyagokkal, jóga- és rehabilitációs, valamint irodai mozgásvideókkal. Az applikáció még a folyadékbevitelre is ügyel úgy, hogy napi értesítéseket küld.

A 30 napos program szeptember 18-án vette kezdetét, és az App Store-ból, valamint a Google Play-ből érhető el.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat

Kapcsolódó anyagaink: 

Forrás - Nyitókép: SPAR

TOP 5