Skip to main content
sarokkanapé szenza.hu

Otthonunk központi helyszíne a nappali, ahol szívesen kuckózunk be a párunkkal, játszunk a gyerekekkel, nézünk egy jó filmet, vagy tartunk családi, illetve baráti összejöveteleket. Ez az a hely a lakásban, ahova mindenki be fog térni, aki vendégségbe érkezik hozzánk

A nappali arculata és kényelme azonban nemcsak a vendégek miatt fontos, hanem a magunk számára is, hiszen mi töltjük itt a legtöbb időt. Ahhoz, hogy kellemesen, zavartalanul érezhessük magunkat ezen a helyen, az szükséges, hogy a berendezése illeszkedjen az igényeinkhez. Ebbe beletartozik az esztétikum és a tökéletes komfortérzet is. 

Az egyik legfontosabb eleme ennek a helyiségnek az ülőalkalmatosság, amelyen adott esetben feküdni is lehet. A SzenZa Bútoráruház elemes sarokkanapék széles választékát kínálja olyan eshetőségekre, amikor egyedi nappalit szeretnénk kialakítani. 

Nappali és hálószoba akár egy helyen

A sarokkanapé tökéletes megoldás arra az esetre, ha professzionálisan ki szeretnénk használni a rendelkezésre álló helyet. Ha az elemes változat mellett döntünk, nem kell alkalmazkodni a méretekhez, mert mi állíthatjuk össze a számunkra legmegfelelőbb bútorzatot. 

A legtöbb lakásban nincs lehetőség külön vendégszoba kialakítására, így ha nálunk is ez a helyzet, akkor nagyon jó ötlet az elemes sarokkanapé elhelyezése a nappaliban, hiszen ezen kényelmesen aludhatnak vendégeink. Az elemekből többféle ágyazható sarokkanapé is kialakítható, így ha eljön a lefekvés ideje, máris könnyedén átvarázsolhatjuk a nappalit ideiglenes hálószobává.

Ez a funkció abban az esetben is jól jöhet, ha nincs külön vendégszoba, vagy a fiatal pár egyszobás lakásban él, és a nappalit, illetve a hálószobát is egy helyiségben kell kialakítani. 

Minőség és esztétikum egy sarokkanapéban

Van olyan sarokkanapé, melyen egy személy kényelmesen alhat kihúzás nélkül is, kihúzva pedig 2 személynek alkalmas fekhellyé alakítható. Fontos a magas színvonal, mert nemcsak mutatós darabja lesz otthonunknak a minőségi sarokkanapé, hanem egyben időtálló is. 

Természetesen a kiválasztásnál a küllemét is vegyük figyelembe, hogy kitűnően passzoljon lakásunk többi berendezési tárgyához. A sarokkanapé színe és anyaga is illeszkedjen a szoba arculatához. Így lesz a nappalink egy igazi közösségi helyiség, ahol otthon érezhetjük magunkat.

Kiegészítő elemek

Az elemes ülőgarnitúrák legnagyobb előnye, hogy úgy válogatjuk össze az egyes elemeket, ahogy nekünk tetszik, illetve a szoba adottságaihoz mérten. Az összeállításokat pedig számos kényelmi funkcióval is kiegészíthetjük. 

A kanapék kaphatók fix vagy vendégággyá nyitható kivitelben, a fotelek lábtartó vagy relax funkcióval felszerelve, de a fejtámlával is extra komfortot biztosíthatunk a pihenéshez. Ha ágyneműt is szeretnénk elhelyezni, kérjünk ágyneműtartós elemet. Kedveltek a karokba épített polcok, ahol mindig helye van a távirányítónak, de van laptop tárolására alkalmas karfa is.

Az komfortos pihenés rendkívül fontos, a bonellrugós típusok nagyon erősek, nagy rugalmasságú hideghabbal kombinálva maximális lesz a kényelem a kanapéba süppedve.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5