Skip to main content
Sean Douglas Mcardle hasonmás

Kép forrása: reddit

Vélhetően semmi vagy nagyon kevés, egy férfival mégis ez történt nemrég Las Vegasban, adott hírt erről többek közt a NYPOST.

Strandolás közben...

Sean Douglas Mcardle nem máshol, mint a Flamingo hotel medencéjében találkozott össze „ikertestvérével‘, olvasható a meghökkentő eset a férfi Reddit bejegyzésében.

hirdetés

A vízben úszkáló Sean egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a barátai rá és valaki másra is mutogatnak, miközben nevetgélnek, jól szórakoznak. Ekkor vette észre a tőle nem messze lévő hasonmását, akiről, illetve magáról is fénykép készült.

Sean alig akarta elhinni, hogy testalkatban, magasságban is szinte teljesen megegyeznek, de szinte teljesen megegyező volt az arcszőrzetük és az arcvonalaik is.

A bejegyzés alatt rengeteg komment volt olvasható, ezek közül figyelmet érdemelnek azok, melyek DNS teszt elvégzését javasolják.

(A posztból több minden nem derül ki, például az, hogy ki valójában Sean, illetve a hasonmása, stb. Így az ott írtak, illetve a fotó ebben a formában nehezen, csak fenntartásokkal fogadható el.)

De mit mond a tudomány?

A hasonlóság kérdésével a tudomány is foglalkozik. A genetikai kapcsolatokat vizsgáló spanyol tudós, Manel Esteller nemrég nyilatkozva a New York Timesnak elmondta, miszerint alappal feltehető, hogy mindenkinek van a világon egy hasonmása.

Akkor is, ha ezen egyedek nem is állnak egymással rokoni kapcsolatban. Ma már annyi ember él a Földön, hogy a „rendszer ismétli önmagát“.

A kutató egy tanulmányt is írt a témában, miután látta François Brunelle fotóművész Nem vagyok hasonmás! című, nagy sikerű fotósorozatát.  

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Az egypetéjű ikrek sem tökéletes hasonmásai egymásnak

Forrás- Nyitókép forrása: Reddit

TOP 5