Skip to main content
mobilház

A minap érdekes hirdetésre bukkantunk a jófogáson, írt róla a hvg.hu is.

A hirdetés szerint háromszobás, nappalis, jó állappotban lévő mobilházat lehet venni 2.5 millióért Hajdú-Biharban, melynek természetesen tartozéka a fürdő/WC vagy a beépített konyha is.

Egész jól hangzik, gondolhatnánk, a baj azonban az, - és ez áll is a hirdetésben -, hogy a ház összesen csak 40 m2, így kapásból elgondolkodtató, hogy fér bele a ház alapterületébe a 3 szoba, a nappali és a mellékhelyiségek.

Tovább böngészve a hirdetést, az olvasható, hogy a ház bár szigetelt, lindabtetős és panelfűtéses, valamint légkondis, mégis csak panel, ráadásul további érdekesség, hogy a hirdető ingyen "házhoz" viszi az épületet.

Ennyi információ alapján nehéz felelős döntés hozni, vagy akár csak véleményt kialakítani arról, mit tudhat a ház, de a hirdetés rendelkezik névvel és telefonszámmal, így bárki érdeklődhet a ház további paramétereiről.

Csökkentené a háztartása költségeit? A könyvet ma akciósan, ide kattintva lehet megvenni. Egyet fizet, kettőt kap!

Az ár különben nem "eltúlzott", ha az egyik cég, pl. a mobilhazak.hu weboldalára kattintunk, olcsóbb házakat is megtekinthetünk, illetve letölthetünk egy olyan ingyenes tanulmányt is, mely alapján kellő fogalmakat alkothatunk arról, kiknek ajánlott és hol érdemes ilyen épületeket "felhúzni".

A hirdetés, illetve további képek az épületről ide kattintva érhetők el.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkek:

Forrás

TOP 5