Skip to main content

Jiddana Dusturia TikTok 

Jiddana Dusturia, egy indonéz hölgy sohasem gondolta volna, hogy videója ilyen sikeres lesz a közösségi médiában. Márpedig milliók nézték meg 12 óra alatt a TikTokon.

Bizonyára sokan emlékeznek még Muhammad Diditre, aki videója révén milliós nézettséget ért el.

hirdetés

Az indonéz fiatalember semmit sem csinált, minthogy két órán át meredten nézett maga elé, majd az erről készített videót feltöltötte a youtube-ra, és így milliós nézettségre, no meg világhírre tett szert.

Ez sokakat elgondolkodtatott, miszerint "idáig süllyedt az emberiség", hogy erre kíváncsi, de az is sokakban kiverte a biztosítékot, hogy ezzel be lehet robbanni a közösségi médiába és pénzt is lehet vele keresni. Adott esetben nem is keveset, hisz ha bárki kihasználja a hirtelen jött világhírnévben rejlő lehetőséget, és a továbbiakban jól menedzseli magát, akár milliókra is szert tehet.

Jiddana Dusturia nem volt olyan rafinált, mint honfitársa, a szerencse mégis mellé állt, így a hölgy hamar bekerült a világsajtóba.

Mit kellett ehhez tenni?

No, nem sokat. Jiddana egy videót akart készíteni estefelé és azt meg akarta osztani a TikTok-ra. Ahogy azonban elindította a felvételt, szinte rögtön eltüsszentette magát, így nem folytatta a rögzítést. 

Szerencsétlenségére vagy szerencséjére az alább, a yotube-on is látható rövid videót véletlenül mégis megosztotta a TikTokon, így a felvétel kikerült a világhálóra.

A fiatal nő, mint aki jól végezte dolgát, lefeküdt, majd reggel felébredvén azt tapaszlata, hogy a videót már több millió ember nézte meg. Ezzel azonban a sikersorozat még nem ért véget, a felvétel nézettsége pár napon belül túllépte a 10 milliós határt is, Jiddana pedig világhírűvé vált...

Mi ebből a tanulság? Mindenki levonhatja saját maga...

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás és nyitókép: you tube 

TOP 5