Kedves Barátaink! FIGYELEM!

Ausztrália kormánya nyilvános konzultációt tart, mert kérdésként felvetette, környezetvédelmi szempontból megmentendő-e egy 1 millió négyzetkilométeren elfekvő, haldokló óceáni szakasz, melynek rehabilitációját az ipar, a kereskedelmi és a halászati lobby erőteljesen ellenzi. A kormány ugyanakkor el szeretné érni, hogy egyértelmű felhatalmazást kaphasson a környezet megmentésére, szemben a vállalati profitszerzéssel. Szavazatával Ön is segíthet, ha az alábbi oldalon voksol. Kérjük, továbbítsa ezt az üzenetet másnak is! Önnek ez csak néhány kattintás!

AVAAZ.org (http://www.avaaz.org/en/save_the_coral_sea_4/?vl)

A jelentések szörnyüek: 36 éven belül az óceánokat lehalásszák, 100 év múlva minden koralzátony elpusztul. Ez az akció önmagában nem elégséges ahhoz, hogy megmentsük az összes óceánt, de arra alkalmas, hogy létrehozza a legnagyobb tengeri természetvédelmi területet a világon.

2010-ben Avaaz szavazók segítettek létrehozni az eddigi legnagyobb tengeri természetvédelmi területet Chagos-szigetek körül. Hozzunk létre egy nagyobbat és álljunk az óceánjaink ügye mellé!

Köszönjük!

TOP 5

Ne maradjon le
egy hírről sem

utajovobe.eu
Rendszerezett a fenntartható fejlődés oktatásához is felhasználható tudás. Segíti az oktatók környezeti nevelésének beépítését az oktatott tantárgyakba.

Copyright © 2011 Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel - Útajövőbe.eu. Minden jog fenntartva.
Weboldal programozás, karbantartás SelfMed.pro. Villám tárhely Szerver.eu